Arbeid-Hjemmefra-Jobber

Problemer med å finne en jobb hjemmefra

Hvorfor kan jeg ikke finne en jobb hjemme?

Det er vanskelig, om ikke umulig, definitivt å finne årsaken til at en person som søker jobb ikke ser ut til å få jobb. Likevel er det vanligvis noen få ting som kan sabotere en jobbsøking hjemme - eller jobbsøking. De har ikke bare å gjøre med hva dine ferdigheter er og hvordan du presenterer dem, men også hvor du søker. Hvis du ikke finner en jobb hjemmefra, klikk gjennom disse årsakene og vurder om noen gjelder deg.

Selskapene du søker til ansetter ikke på dette tidspunktet.

Ikke ansettelse

Getty/Klaus Vedfelt

Mange bedrifter fortsetter å ta imot søknader selv når de ikke har noen ledige stillinger. Dette gjelder spesielt for jobber hjemme. Et selskap kan rett og slett slutte å svare på rekrutteringssiden sin, men det fjerner ikke nødvendigvis rekrutteringskunngjøringen fra nettstedet.

For å finne selskapene som ansetter, må du kaste et bredt nett og bare holde på søknadene. Les nøye gjennom denne listen over selskaper som ansetter for hjemmearbeid. Men fortsett å søke etter nye stillingsannonser ved å sjekke jobbtavler og rubrikkannonser. Hvis et selskap aktivt rekrutterer, vil du gjøre en spesiell innsats der og flytte raskt.

Du presenterer deg ikke godt 'elektronisk'

E-post for Jobbjakt

Getty / MarsBars

Det faktum at du sannsynligvis aldri vil intervjue personlig - eller kanskje til og med via telefon - betyr skriftlig kommunikasjon er den beste måten å gjøre et godt førsteinntrykk på. Problemer skrive effektive e-poster her kan torpedere sjansene dine før du noen gang får en virtuell fot innenfor døren. Dette kan bety skrivefeil i CV-en eller søknaden din. Eller kanskje du ikke tilpasser følgebrevet eller den første e-posten.

Muntlig kommunikasjon er også viktig. Hvis du intervjuer på telefon eller via telefonkonferanse, sørg for å bruke god telefonetikett. Snakk tydelig og riktig. Vær nøye med instruksjonene for bruk av telekonferanseprogramvare, slik at du kan bruke den med letthet. Og kanskje viktigst av alt, hold all støy og distraksjoner på et absolutt minimum. Hvis intervjueren ikke har din fulle oppmerksomhet for intervjuet, er det usannsynlig at han eller hun tror du vil være fokusert nok til å jobbe hjemme.

Talentvurderinger kan utgjøre en annen hindring. Mange bedrifter som ansetter hjemmebaserte arbeidere, bruker online vurderinger, eller tester, for å screene søkere. Hvis mulig, gjennomgå vurderingen før du tar den, og les i det minste all selskapets dokumentasjon om vurderingen. Finn ut: Er det tidsbestemt? Hvor lang tid vil det ta? Kan du ta det om igjen? Hvilke typer spørsmål vil den stille? Vær sikker på at når du tar det vil du ha nok tid og ingen distraksjoner.

Du søker ikke på jobber som samsvarer med ferdighetene dine.

Online jobbsøk

Getty/lucapieero

Å kaste et bredt nett er bra, men ikke kast det så vidt at du kaster bort tiden din ved å søke på mange stillinger som du ikke har noe håp om å få eller som du rett og slett ikke er kvalifisert til å gjøre. Du vil bruke tid og krefter på hver søknad – tilpasse den for hver jobb og trekke oppmerksomhet til hvordan ferdighetene dine samsvarer med stillingen.

Prioriter søknadene dine som fungerer først med de du er best kvalifisert for. Bedrifter som aksepterer nettbaserte søknader om jobb hjemme, kan bruke programvare for talentstyring som automatisk filtrerer ut de som ikke oppfyller kravene til utdanning eller erfaring. Ikke regn med at det flotte følgebrevet ditt går over mangelen på erfaring fordi menneskelige øyne kanskje aldri ser det.

Finn den riktige typen arbeid-hjemme-jobb for deg i denne listen over jobb hjemme jobber etter karrierefelt . Eller kanskje du ikke vil ha en jobb i det hele tatt, men tror du kan være gründertypen, så se om du har ferdighetene til en hjemmebedriftseier.

Du trenger andre eller flere ferdigheter for å være konkurransedyktig.

Ferdigheter for en fjernarbeidsjobber

Dan Kitwood/Getty

Hvis din tidligere arbeidserfaring var i et felt som ikke oversettes godt til en jobb-at-home-stilling, kan det hende du må pakke disse arbeidsferdighetene med andre mer relevante ferdigheter når du presenterer deg selv for arbeidsgivere. Eller du må kanskje tilegne deg nye ferdigheter.

Erfaring med kundeservice i en butikk kan være nyttig i et telefonsenter for arbeid hjemme, men du må sannsynligvis også vise at du har datakunnskaper. Sørg for å fremheve all utdanning eller erfaring du har med datamaskiner eller på telefonen. Hvis du ikke har de nødvendige ferdighetene, er neste skritt å få dem.

Det kommer bare til å ta litt tid.

jobbsøking på fjernarbeid tar tid

Getty

Dessverre jobber sjelden bedrifter som ansetter med samme haster som de som ønsker å bli ansatt. Men mens du venter, dobbelt- og trippelsjekk CV-en din for skrivefeil, følg med på søknadene, fortsett å lete etter nye kilder for stillingsannonser, og spisse eller få nye ferdigheter. Kort sagt, vær sikker på at de fire foregående grunnene ikke holder deg tilbake.

Og selv om det tar tid å finne en jobb hjemme som vil gi god inntekt, er det noen raske måter å tjene ekstra penger hjemmefra . De vil ikke nødvendigvis betale regningene, men de kan supplere sparepengene dine eller 'morsomme penger'.

Lykke til!