Jobbsøking

Eksempler på veileder-CV og følgebrev

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Student som jobber som matteveileder

Weekend Images Inc/Getty Images/span>

Hvis du er en fagekspert med undervisningserfaring og fremragende mellommenneskelige ferdigheter, a veilederjobb kan være den perfekte måten å tjene litt ekstra penger på.

Mange lærere supplerer inntekten med veiledningsjobber, eller bruker denne veien som en måte å få en økonomisk pute mens de går over til en annen karriere. Noen blir veiledere på heltid, og nyter fleksibiliteten ved å jobbe etter sin egen timeplan og mulighet til å jobbe på nett .

Hvis du søker på en veilederjobb, må du lage en CV som fremhever dine ferdigheter, legitimasjon og utdanning, samt din evne til å hjelpe elevene med å nå sine mål.

Hva du skal inkludere i CV-en din

Legg vekt på dine kvalifikasjoner. Når du skriver din gjenoppta , sørg for å inkludere all relevant utdanning og legitimasjon, så vel som din yrkeserfaring. Inkluder sertifiseringer, utmerkelser og akademiske prestasjoner.

Kvantifiser prestasjonene dine. Hvis du har bidratt til å heve elevenes karakterer eller testresultater, ta med denne informasjonen og vær så nøyaktig som mulig. Du kan for eksempel si at du hjalp X prosent av elevene med å oppnå en viss poengsum på en test. Legger til tall til CV-en din er en enkel måte å vise ansettelseslederen hva du har oppnådd. For eksempel:

  • Lyktes med å hjelpe elevene med å heve karakterene sine i gjennomsnitt 30 %.
Utvide

Hva du skal inkludere i følgebrevet ditt

Følgebrevet ditt er en perfekt mulighet til å vise arbeidsgiveren hvorfor du vil være en god kandidat for jobben. Når du skriver følgebrevet ditt, nevne noen av kravene som er oppført i stillingsannonsen med en forklaring på hvordan legitimasjonen din passer. For eksempel:

Programmet ditt krever at veiledere kan hjelpe studenter i flere fag, og min erfaring ville tillate meg å gjøre nettopp det.

Utvide

På denne måten viser du i stedet for å fortelle ansettelsessjefen at du er verdt å vurdere for et intervju.

Tips for å skrive en veileder-CV og følgebrev

Ta deg tid til samsvarer med dine kvalifikasjoner til jobben, slik at ansettelseslederen kan se at du er en godt kvalifisert søker. Fremhev din undervisnings- og veiledningserfaring ved å vise dem frem på CV-en din og i følgebrevet ditt.

Tilpass CV-en din for hver jobb du søker på, og fremtredende trekk krav arbeidsgiveren søker på din CV og i følgebrevet ditt. Din andre arbeidserfaring kan oppføres separat i en 'Annen erfaring'-del under veilednings- og utdanningserfaringen.

Korrektur, korrektur, korrektur. Unødvendig å si, nøyaktighet er viktig når du søker på en veilederjobb. Selv om ekspertiseområdet ditt ikke er relatert til engelsk komposisjon, vil klienter neppe stole på en veileder som gjør feil på CV-en eller følgebrevet.

Eksempel på veileder CV

Dette er et eksempel på en CV for en veilederstilling. Last ned CV-malen (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Skjermbilde av en prøve på en veileder-CV

@ Balansen 2020

Last ned Word-malen

Eksempel på veileder-CV (tekstversjon)

Samantha-søker
Placid Street 146
Portland, OR 97217
Hjem: (123) 555-1234
Celle: (123) 555-5555
samantha.applicant@email.com

PROFESJONELL TUTOR

Nyutdannet høyskoleutdannet med hovedfag i engelsk hovedfag og bifag i matematikk som søker en stilling som profesjonell veileder på høgskole- eller videregående skolenivå, eller for en uavhengig veiledningsvirksomhet.

KJERNEKVALIFIKASJONER

  • Er flink til å lage studiemateriell i en rekke akademiske emner for å hjelpe studentene med å forbedre testresultatene og GPA-ene.
  • Sterke mellommenneskelige ferdigheter i å jobbe med studenter for å hjelpe dem med å oppnå og lykkes.
  • Har skrevet studiebøker adoptert av en videregående skole og en høyskole for å hjelpe elevene med å forbedre ferdighetene sine i engelsk og matematikk.
  • Har vunnet flere priser for årets veileder for arbeid med elever på videregående skole og høyskoler.

PROFESJONELL ERFARING

East Brook College, Portland, OR
Calculus veileder , våren 2020

Laget arbeidsark og øvingsquizer for å hjelpe studenter med å forberede seg til eksamen i Calculus I.

  • Lyktes med å hjelpe elevene med å heve karakterene sine i gjennomsnitt 30 %.
  • Samhandlet med tre kalkuluslærere for å utvikle pensum og praksistester for studenter.
  • Skrev en 25-siders bok med tittelen Calculus I Practice and Prep. Boken, utgitt av matematikkavdelingen, har blitt tatt i bruk for å veilede alle kalkulusstudenter ved East Brook College.

Easton High School, Portland, OR
Engelsk lærer , høsten 2019

Veiledet 12 engelske æresbevisninger for å forberede dem til AP engelsk eksamen.

  • Hjalp halvparten av elevene med å oppnå høyest poengsum (5) på eksamen, mens de andre fikk minst 3 (bestått) eller 4 (over gjennomsnittet).
  • Mottok prisen for årets veileder fra Easton High

Rambler Magazine, Rambler Inc., Portland, OR
Redaksjonsassistent , høst og vår 2018

Gjennomgått kopi, foreslåtte overskrifter og historievinkler, og koordinert innhold for denne månedlige publikasjonen, som selges og distribueres nasjonalt.

UTDANNING

Bachelor of Arts in Education (2020); GPA 3.9
East Brook College, Portland, OR

Dekanens liste; Uteksaminert Summa cum Laude

Utvide

Eksempel på veilederfølgebrev

Dette er et eksempel på et veilederfølgebrev. Last ned malen for veilederens følgebrev (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for en tekstversjon.

Eksempel på følgebrev fra veileder

@ Balansen 2020

Last ned Word-malen

Eksempel på veilederfølgebrev (tekstversjon)

Kamala-søker
Hovedgaten 123
Anytown, CA 12345
555-555-5555
kamala.applicant@email.com

1. mai 2020

Kora Lee
Direktør, Human Resources
Kroppslærer
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Kjære fru Lee,

Vennligst godta min entusiastiske søknad til Tutor Corps. Jeg ville elske muligheten til å være et hardtarbeidende, lidenskapelig medlem av ditt sommerveiledningsprogram. Så snart jeg leste beskrivelsen av programmet, visste jeg at jeg var en godt kvalifisert kandidat for stillingen.

Jeg har lang veiledningserfaring innen en rekke felt. Jeg har undervist i engelsk så vel som Calculus. Jeg har hjulpet studenter med å lære å analysere litteratur, skrive essays, forstå historiske hendelser og tegne parabler. Programmet ditt krever at veiledere kan hjelpe studenter i flere fag, og min erfaring ville tillate meg å gjøre nettopp det.

Du oppgir også i stillingsannonsen at du trenger veiledere som kan jobbe med studenter i alle aldre. Som sommerleirrådgiver har jeg erfaring med å jobbe med elever i førskole- og barnehagealder. Jeg har også veiledet ungdomsskoleelever i lesing, samt høyskole- og videregående elever. Gjennom disse veilednings- og rådgivningsstillingene har jeg lært hvordan jeg best kan undervise hver aldersgruppe. For eksempel laget jeg sanger for å lære mine tre år gamle campere leirreglene, men jeg ga studenten min daglige quiz for å hjelpe henne med å forberede seg til eksamen.

Jeg brenner for å hjelpe elever med å bli bedre i alle akademiske fag. Jeg husker fortsatt begeistringen min da kalkulusstudenten min fikk sin første A på en quiz! Jeg er sikker på at min lidenskap og erfaring er egenskapene du ser etter hos Tutor Corps. Tusen takk for din tid og omtanke.

Vennlig hilsen,

Kamala-søker (signaturpapirbrev)

Kamala-søker

Utvide

Hvordan få CV-en din lagt merke til

Fremhev dine kvalifikasjoner: List opp legitimasjon, utdanning, yrkeserfaring og utmerkelser.

Tilpass din CV for hver jobb: Match kvalifikasjonene dine til stillingslisten, og legg vekt på ferdighetene og evnene som gjør deg til den beste kandidaten.

Rediger og korrektur: Perfekt din CV før du søker.