Karrierer

U.S. Military Dusj-/vaskeri- og klesreparasjonsspesialist (92S)

Hærkvinne som bringer klesvask til renserier

••• Getty Images / Taxi Collection

Jobboversikt

Spesialister på dusj/vaskeri og klesreparasjoner er primært ansvarlige for å overvåke og utføre vaske-, dusj-, personell- og klesrensingsfunksjoner.

Grunnleggende stillingsbeskrivelse

Oppgaver utført av soldater i denne MOS inkluderer:

Massevask, individuelt eller organisatorisk klesvask og gjennomgår klesvasklister for nøyaktigheten av antall bunter eller innholdet i individuelle vaskeposer. Segregerer, klassifiserer og merker vaskbare og uvaskbare gjenstander.

Driver mobile vaskemaskiner, avtrekksmaskiner, tørketromler, reimpregnering, dekontaminering og avlusingsutstyr. Sorterer og utsteder rengjort tøy og utstyr. Driver klesbytte i forbindelse med poseoperasjoner. Installerer, inspiserer, driver og vedlikeholder utstyr for vaskeri, dusjer, dekontaminering og avlusing samt generatorer.

Fører tilsyn med etablering av vaske- eller dusjanlegg. Overvåker merking, klassifisering og vaskeoperasjoner. Koordinerer flyt av personell gjennom dusj- og avlusingsoperasjoner med støttede enheter. Overvåker forebyggende vedlikehold av vaske-, dusj- og avlusingsutstyr. Anslår forsyningsbehov, ber om forsyninger og overvåker mottak, lagring og utstedelse av forsyninger, klær og utstyr. Forbereder anleggsoppsett.

Driver lette symaskiner og tilhørende utstyr. Endre størrelser, og reparer uniformer og glidelåser. Betjene og vedlikeholde sy-, stoppe- og knappemaskiner

Opplæringsinformasjon

Arbeidstrening for en spesialist i dusj/vaskeri og klesreparasjon krever 10 uker Grunnleggende kamptrening og åtte uker med avansert individuell trening. En del av denne tiden brukes i klasserommet og en del i felten med instruksjoner på jobben.

ASVAB-poengsum Påkrevd: 84 i egnethetsområde GM

Sikkerhetsklarering : Ingen

Styrke Krav: veldig tung

Fysisk profil Krav: 222222

Kompensasjon

Grunnkompensasjonen tilsvarer din lønnsgrad og tjenesteår i Hæren. Samlet erstatning inkluderer bolig , medisinsk, mat, spesiallønn, og ferietid .

Fremtidige sivile karrierer

Ferdighetene du lærer vil hjelpe deg med å forberede deg til en karriere som vaskeri- eller renserioperatør eller leder og som skredder.

Mulig (PaYS) programkvalifisering

Denne stillingen kan passe godt for et jobbrekrutteringsprogram kalt Army PaYS, som tilbyr et rekrutteringsalternativ som garanterer et jobbintervju, etter hæren, med militærvennlige arbeidsgivere, som AT&T, Hewlet-Pakard, Kraft Foods og andre store selskaper. Disse arbeidsgiverne ser etter erfarne veteraner for å bli med i organisasjonen deres. De som er interessert i denne jobben bør utforske Army Pays.