Militære Grener

U.S. Navy Ceremonial Guard

Medlemmer av U.S. Navy Ceremonial Guard står i formasjon ved siden av Lone Sailor-statuen ved U.S. Navy Memorial.

••• U.S. Navy-foto av sjefsfotografens kamerat Chris Desmond./Public Domain

Et hav av hvitt uniformer arbeid i kor for å inspirere og underholde mens du beveger deg med presisjonen til en velsmurt maskin. Gruppen beveger seg flytende og sammenhengende gjennom rutinen, hvert skritt perfekt timet, alle føttene treffer bakken og løfter seg igjen i nøyaktig samme øyeblikk. Å se på tvers av formasjonen avslører i hovedsak ingen forskjeller mellom dusinvis av individer på banen. Hver er fokusert på ett felles mål – å sette på en upåklagelig utstilling av dyktighet og besluttsomhet for de som er samlet på tribunen.

Ved et raskt blikk langveisfra ser utøverne ut som om de kan være et marsjerende band eller en annen gruppe som sørger for halvtidsunderholdning på en sportsbegivenhet. Noe skiller imidlertid denne gruppen. Når man beveger seg nærmere feltet, vil han eller hun ikke legge merke til spenningsuttrykk som stråler av utøvernes ansikter når hver bevegelse går uten problemer. Ikke en. Denne elitegruppen driver sine saker med et seriøst seriøsitet som ville få Buckingham Palaces verdensberømte kongelige vakter til å rødme.

I det øyeblikket var U.S. Navy Ceremonial Guard, for mange mennesker selve ansiktet til marinen , har nådd toppen, selve toppen av perfeksjon.

Perfeksjon begynner med trening

Å prøve å oppnå perfeksjon, enten det er under et spennende feltshow eller under de mest dystre begravelser, er ikke lett. Prosessen får førsteklasses unge sjømenn til å håndtere en konstant rutine med boring, skinning, polering og stell, som for de fleste er verre enn noe annet i rekruttopplæring. Reisen kulminerer med at engangsrekruttene blir medlemmer av vakten og jobber rutinemessig i begravelser, drillopptredener og svært minneverdige seremonier over hele USA.

For disse sjømennene begynner det hele ved Ceremonial Guard-hovedkvarteret i Washington, D.C., hvor traineer rett ut av førstegangs tjeneste konvergere for å forberede seg på en to-års periode som gardist.

Det er her all moroa begynner, sa seniorsjef Maskinistens kompis (SS) Gerald Konkol, vaktens øverste leder. All ære for disse gutta starter med den første dagen de går gjennom døren her. Derfra fortsetter de å representere marinen.

Men det er vanskelig å finne selv den minste brikke av herlighet i løpet av de første ukene som traineer tilbringer i vår nasjons hovedstad. Ved ankomst begynner hver nye trainee umiddelbart en seks ukers treningssyklus som former det råe rekruttere inn i et grunnleggende vaktmedlem. I løpet av den tiden anerkjenner ikke kollegene deres praktikantene som fullgardister. Faktisk har praktikanter ikke engang lov til å snakke med andre gardister; som først kommer etter fullføre opplæringsperioden .

Livet til en trainee

Det tar ikke lang tid før en trainee forstår å være stasjonert med vakten og å være et faktisk vaktemedlem er to helt forskjellige ting.

Du finner ut ganske raskt at du må jobbe hardt for å lykkes her, sa Sjømann Lærling Chris Simpson, en trainee i sin fjerde uke med vakten. Med en gang har de deg til å klippe snorer av uniformene dine, skinnende sko og alt det der. Vi jobber alltid med uniformene våre. Det er definitivt mye tøffere enn jeg først forventet.

Livet til en trainee ved hovedkvarteret kan vise seg å være en tøff opplevelse, med et bredt utvalg av inspeksjoner som viser seg å være en torn i øyet på en snart vaktmann. Den typiske traineen, som leter etter en pause etter inspeksjonsrutinen til boot camp, har uniform og personlig utseende gransket nesten hver eneste del av dagen. Opplevelsen kan være skremmende for en ny sjømann.

Vi har romkontroll om morgenen før frokost, brukskontroll etter frokost, skapkontroll på dagtid, brukskontroll om ettermiddagen og [vi] kan forvente en overraskelsesinspeksjon når som helst, sa Airman Lærling Bob Cronyn fra treningsgruppens timeplan.

På toppen av det borer vi gjennom hele dagen. Det er mye vanskeligere enn boot camp. [Plotonslederne] tar boot camp-standardene og skru den opp noen hakk.

Inspeksjoner og flere inspeksjoner

Under de stive undersøkelsene svikter inspektørene regelmessig deltakerne fordi de unnlater å klippe alle strengene ut av innsiden av skjortelommene og unnlater å skinne begge sider av messingbeltespennene. Traineene får også daglige inspeksjoner på blant annet hårklipp, uniformspresse, hvite hansker og tøfler. De svært intense inspeksjonene er en nødvendig del av en vaktmesters liv, ifølge Konkol.

Snakket om juniorfolk som representerer hele marinen når de er der ute, sa han. Når de er i den seks uker lange treningsfasen, må vi lære dem å være en skarp, disiplinert gardist. Mye av det de gjør for inspeksjoner er en forlengelse av at vi ønsker å etablere forsvarlig militær peiling.

På toppen av disiplininspeksjonene, må traineer også lære brakkene. Rutinen gir de fleste traineer kun et par timers søvn om natten.

I tillegg til disiplininspeksjonene, må traineer også lære ferdighetene til et ekte vaktmedlem under opplæringsfasen. For å gjøre dette, satte troppslederne gruppen gjennom en streng rekke øvelser med vekt på marsjering og riflehåndtering. Treningen fortsetter noen ganger utover dagen, med flere vann- og spisepauser for å holde traineene uthvilt.

Finne mental seighet

Når man står overfor et daglig arbeidsmønster og slike inspeksjoner, ville tanken på å slutte krysse mange sjømannshoder. For de faktiske traineene hjelper det å holde tankene trent på sluttmålet dem med å holde fokus.

Det er tider når du lurer på hvorfor du valgte å komme hit, sa flyver Nathan Nehls. Men vi vet at følelsen av stolthet vi kommer til å ha foran så mange amerikanere og foreldrene våre er for stor til å gå glipp av. Det holder meg i gang når jeg vil gi opp, men jeg kan komme nærme noen ganger.

Den vanvittige rutinen gis en ekstra vri av troppslederne for treningsgruppene. I motsetning til boot camp, hvor rekruttavdelingssjefer må være minst en annenklasses underoffiser, bruker vakten en gruppe andre vaktmedlemmer, typisk E-3 og under, for å trene nykommere.

Sjømann-på-sjømann-instruksjon

Å ha sjømann-på-sjømann-instruksjon blir sett på som en av de fineste elementene i treningssyklusen.

Det er en god grunn til det, sa sjømann Jason Ramspott, en av fire trenende troppsledere. Var en gjeng med gutter som har spilt dette spillet før. Vi har vært traineer, og vi har vært i seremoniene. Jeg tror vi er perfekte til å trene opp disse gutta. Hvem kan gjøre det bedre enn folk som har gjort det før?

Med den hensikten blir laglederne en integrert del av traineenes liv. De to gruppene blir vant til å se hverandre til alle tider av døgnet. Den konstante granskingen bidrar til å skape et spesielt kjærlighet-hat-forhold mellom de to gruppene.

Mentorer og ledere

Totalt sett kommer vi alle sammen, sa Simpson. Jeg mener, vi har de dagene hvor vi ikke tåler dem og bare skulle ønske de ikke var i nærheten, men vi setter alltid pris på dem. De har gjort de tingene vi ønsker å gjøre, og de er opptatt av hvordan vi har det. De vil at vi skal lykkes.

Sjømannslærlingen Emily Chvosta, en annen av troppslederne i treningsgruppene, gjenspeiler den tanken. Chvosta sier at jobben får henne til å føle seg som mer enn bare en instruktør for de snart kommende gardistene.

Var definitivt mentorer så vel som pelotonsledere, sa Chvosta. Vi er over disse sjømennene hele dagen i seks uker. Vi borer dem, inspiserer dem og er det første leddet i deres kommandokjede. Hvis de har et problem med noe som gjelder trening eller til og med noe personlig, kan de komme til oss og snakke om det. Vi vil sørge for at de lærer hvordan en gardist er, men vi vil også se at de ikke er for overveldet av det hele.

Daglig liv på trening

Hvis en trainee har et problem, er det god tid til å ta det opp i løpet av dagen. Den typiske traineedagen starter før kl. 06.00, med morgenromsinspeksjoner. Så, etter en dag full av inspeksjoner og instruksjoner, slutter dagen deres lenge etter solnedgang med en mengde stryking, skinning og snorklipping i brakkene deres. Rutinen gir de fleste traineer kun et par timers søvn om natten.

Du får definitivt ikke mye søvn; kanskje en time eller to om natten for en stund, sa flyverlærling Andrew Bartlett, et nytt medlem av vaktenes skytefest. Bartlett avsluttet sin treningsfase i begynnelsen av juli. Hvis du ikke ble vant til å gå uten søvn i boot camp, må du lære tidlig her. Det er en tøff ting for noen.

Totalt sett er det ikke akkurat den typen liv de fleste rekrutter forestiller seg når de går inn i de siste dagene av boot camp. Det kan til og med høres ut som noe marinen tvinger grupper av nye sjømenn til å gjøre. Ingenting kunne vært lenger fra sannheten. Selv om det er kvalifikasjoner hvert potensielt vaktmedlem må oppfylle, velger hver person som sendes til seremoniell vakttjeneste oppdraget under boot camp. Til gjengjeld for oppdraget utsetter de fleste utvalgte frivillig A school for sjansen til å dra til Washington, D.C.I løpet av sine to år med vakten, når traineene har fullført den seks uker lange perioden, anerkjenner de andre, mer erfarne medlemmene dem endelig som fulle gardemenn. Det er et øyeblikk traineene ser frem til. De seilere som velger A-skoler kan ikke avansere forbi E-3.

Til tross for det er valget enkelt for noen.

Hvorfor bli med i den seremonielle vakt?

For meg var det en sjanse til å gjøre noe som ikke mange andre får til, sa Ramspott om sin beslutning om å bli med i Ceremonial Guard. De fleste av oss ender opp med å få garantert A-skoler etterpå, men det viktigste for meg er å få sjansen til å representere hele marinen hver dag. Det er en veldig stor ære.

De uten A-skoler er kvalifisert til å gå videre til underoffiser tredje klasse i priser som ikke krever A-skoler.

Når de blir med og blir gardister, får de muligheter de fleste andre sjømenn aldri får. Mange nåværende vaktmedlemmer har vært til stede for spesielle seremonier i Det hvite hus, ved graven til den ukjente soldaten, ved skipsoppdrag og andre arrangementer. Chvosta husker med glede en slik hendelse.

Jeg innså viktigheten av det jeg gjør da jeg var der for kunngjøringen av navnet på CVN 77 – USS George H.W. Busk. Jeg sto i nærheten av [Bush] for seremonien. Jeg var en del av historien på en måte. Ingenting topper det.

I den lille fritiden de har, kan traineer nyte komforten til brakkerommene sine, som i kvalitet kan sammenlignes med en hotellkjede. De er garantert fine rom, sa SA Chesed Johnson. Med noen av de andre sjømennene i flåten jeg har snakket med, kan jeg se at vi har det ganske bra. De er som en miniatyr to-roms leilighet. De må være bedre enn de fleste andre brakker i flåten.

Hva skjer når treningen er over?

Når traineene har fullført den seks uker lange perioden, anerkjenner de andre, mer erfarne medlemmene dem endelig som fulle gardister. Det er et øyeblikk traineene ser frem til.

Jeg er ikke sikker på hvordan det kommer til å føles, men jeg kan ikke vente, sa Simpson. Jeg vet at vi alle er ganske mye E-2 og E-3, men å ha respekten deres betyr mye for oss. Det er noe vi jobber for fra det sekundet vi kommer hit.

Etter den seks uker lange treningsperioden, slutter de tidligere traineene seg til 1. divisjon i en av skytter- og kistebærerpeltongene, eller 2. divisjon i en av drillteamet og fargelag.

Å bli en full gardist

Å bestemme hvem som går hvor i kommandoen er en tøff prosess, ifølge Konkol. Vi ser virkelig på tre ting når vi bestemmer oss for det, sa han. Vi prøver alltid å gå etter den enkeltes ønsker, men vi ønsker også å se på ferdighetene til traineen. Noen ganger vil en person skille seg ut på visse områder mer enn andre. Og det er alltid bemanningsspørsmålet. Vi må gjøre ting som vil holde oss på riktig bemanningsnivå i hver tropp.

Og for tidligere traineer er det punktet når de først føler at de har oppnådd et visst nivå av perfeksjon. Du føler deg uovervinnelig en liten stund, sa Bartlett om sine første dager som offisielt vaktmedlem. På en måte er det et av de stolteste øyeblikkene i livet ditt her.