Lønn Og Fordeler

US Military Housing, Barracks and Housing Allowance

Hva rekruttereren aldri fortalte deg om militære boliger

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Illustrasjonen viser hva du trenger å vite om militære boliger, inkludert boliger på base og off-base boliger

Bilde av Melissa Ling The Balance 2019/span>

På grunn av jobbens art og lavere inntekt enn gjennomsnittet, mottar tjenestemedlemmer bostøtte eller ha tilgang til militære boliger. Boligfasiliteter inkluderer brakker for enslige eller enslige soldater og boliger eller leilighetsenheter på basen eller nær basen for medlemmer med familie. Disse overnattingsstedene er rimelige – i noen tilfeller gratis. Kvalifisering avhenger av din sivilstatus, pårørende, rangering og tilgjengeligheten av tomme enheter på tjenestestasjonen.

Militærboliger for gifte par eller de med pårørende

Hvis du er gift og bor sammen med din ektefelle eller mindre forsørgede, vil du enten bo i hjemmeboende eller få en pengegodtgjørelse kalt Basic Allowance for Housing (BAH) for å leve utenfor basen. Mengden BAH avhenger av postnummeret på tjenestestasjonen, rangeringen din og om du har pårørende eller ikke.

Hvis du er i vakten eller reservene og har rett på bostøtte, får du redusert BAH, kalt BAH Type II . Du vil motta BAH Type II når som helst du er i aktiv tjeneste i mindre enn 30 dager. Hvis du er på ordre om å tjenestegjøre i aktiv tjeneste i 30 dager eller mer, vil du motta full bostøttesats, det samme som aktivt tjenestepersonell.

Har du forsørgede får du bostøtten, også ved opphold i brakken på grunnskole eller teknisk skole/AIT/A-Skole. Dette er fordi militæret gjør det obligatorisk for deg å sørge for tilstrekkelig bolig til dine pårørende. Dette vil bli inkludert som en del av din vanlige lønnsslipp, halvparten den første i måneden og en halv på siste tjenestedag i måneden. For grunnopplæring eller teknisk skole/AIT/A-skole vil du motta BAH-beløpet for stedet der dine pårørende er bosatt.

Men hvis du ikke er gift eller skilt og betaler barnebidrag, får du ikke full BAH mens du bor i brakkene. I dette tilfellet gjelder spesielle regler, og medlemmet mottar BAH-DIFF.

  • Spesielle regler gjelder for militærgifte-til-militære par.
  • I motsetning til grunnlønn, er BAH en 'godtgjørelse', ikke en 'lønn', og er derfor ikke skattepliktig.

Militærboliger for enslige

Hvis du er enkelt , kan du forvente å bruke de neste årene av militærtjenesten på å bo på base i sovesalen eller brakkene. Retningslinjer for enkeltstående militærmedlemmer som bor utenfor basen på regjeringens regning varierer fra tjeneste til tjeneste, og til og med fra base til base, avhengig av beleggsgraden til brakkene eller sovesalene på den aktuelle basen.

Hærens politikk lar enkeltmedlemmer i lønningsgraden E-6 og oppover leve av basen på myndighetenes regning. På noen baser har imidlertid E-5-er lov til å flytte fra basen på myndighetenes bekostning, avhengig av kasernebeleggsratene til den basen.

Luftforsvarspolitikken tillater generelt enkelt E-4-er, med mer enn tre års tjeneste, og over, å bo utenfor basen på myndighetenes regning.

Sjøforsvarets politikk tillater enslige seilere i lønningsgradene E-5 og over, og E-4-er med mer enn fire års tjeneste å bo utenfor basen og motta bostøtte.

Marinesoldatene lar enkelt E-6 og nyere oppholde seg utenfor basen på myndighetenes regning. På noen baser, avhengig av beleggsgraden for brakker, er enkelt E-5-er og til og med noen E-4-er autorisert til å oppholde seg utenfor basen.

Luftforsvaret og hærens sovesaler

Hvis rekruttereren din lovet deg leiligheter, er du uheldig. Imidlertid har alle tjenestene implementert planer for å forbedre enkeltboliger for vervet personell.

Luftforsvaret var den første tjenesten som kom i gang med programmet og er uten tvil foran de andre tjenestene. Alle flyvere, utenom grunnopplæring og teknisk skole, har nå rett til eget rom. Luftforsvaret startet med å ombygge brakker til et konsept kalt en-pluss-en, som ga et privat rom, et lite kjøkken og et bad og dusj delt med en annen person.

Luftforsvaret har nå oppgradert programmet sitt ved å bruke et konsept kalt 'Dorms-4-Airmen'. Alle nye Air Force sovesaler (unntatt grunnleggende trening og teknisk skole ) er nå utformet med dette konseptet. Sovesaler under dette programmet er fire-roms leiligheter. Airmen har et privat rom og eget bad og deler kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel, og en stue med tre andre flyvere.

Hærens standard er en to-roms leilighet, designet for to soldater. Hver soldat får et privat soverom, og de deler kjøkken, bad og stue.

Problemet med marinen

Sjøforsvaret hadde et alvorlig problem da dette initiativet startet. Tusenvis av deres juniorseilere bodde på skip, selv når de tildelte skipene deres var i havn. Å bygge nok brakker på marinebasen til å skaffe enkeltrom til alle disse sjømennene ville koste en formue.

Sjøforsvaret løste dette problemet ved å få tillatelse fra kongressen til å bruke privat industri til å bygge og drive privatiserte boliger for enslige sjømenn med lavere rangering. I likhet med hæren er dette designet en to-roms leilighet. Hver sjømann vil ha et privat soverom, eget bad og dele kjøkken, spisestue og stue med en annen sjømann.

Imidlertid, under marinens Homeport Ashore-initiativ, må sjømenn som er tildelt skip som er i havn, dele et soverom til ytterligere finansiering blir tilgjengelig for å bygge nye komplekser.

Som privatiserte familieboliger ville Sailor betale den komplekse ledelsen månedlig husleie (som er lik boligstøtten deres). 'Leien' dekker alle verktøy og leieforsikringer. Planen krever at leilighetskompleksene inkluderer treningsfasiliteter, mediasentre og teknologisentre.

Marinekonseptet

Marinesoldatene har tatt en annen vei. Marine Corps mener at lavere rangerte vervede marinesoldater som bor sammen er avgjørende for disiplinen, enhetssamholdet og esprit de corps. Under Marine Corps-programmet deler junior marinesoldater (E-1 til E-3) et rom og et bad. Marinesoldater i lønnsklassene E-4 og E-5 har rett til eget rom.

Hybelrom er normalt gjenstand for to typer inspeksjoner: For det første er det vanlig eller periodisk inspeksjon – annonsert eller uanmeldt – på forhånd. Det er her sjefen eller Første sersjant (eller annen utpekt person) inspiserer rommet ditt for å sikre at du overholder standardene (redd seng, tom søppel, rent rom osv.)

Den andre typen tilsyn kalles 'Helse- og velferdstilsyn'. Denne typen inspeksjon er alltid uanmeldt, skjer ofte rundt kl. 02.00, og består av et faktisk søk ​​i sovesalene etter smuglergods (narkotika, våpen, kniver osv.). Noen ganger er disse HWI-ene ledsaget av en 'tilfeldig' urinanalysetest, på jakt etter bevis på narkotikamisbruk.

Møblere dine omgivelser

Noen tjenester og baser lar deg bruke dine egne møbler. Andre er veldig strenge med å bruke de medfølgende offentlige møblene. Selv om du er pålagt å bruke offentlige møbler, kan du ha ditt eget stereoanlegg, TV eller datasystem.

Alt i alt ser de fleste enslige vervede frem til dagen da de kan flytte ut av hybelen.

Flytter ut

På de fleste steder kan enkeltmedlemmer velge å flytte ut av hybelen og få plass utenfor basen for egen regning. Det betyr at regjeringen ikke vil gi dem BAH (boliggodtgjørelse), og heller ikke vil regjeringen gi dem matgodtgjørelse. Med mindre du får en romkamerat (eller to), kan det være vanskelig å få endene til å møtes med å leve utenfor basen med bare grunnlønnen din.

Ved lov kan ikke tjenestene tillate at enkeltmedlemmer flytter fra basen på myndighetenes bekostning med mindre beleggsgraden for sovesaler for hele basen overstiger 95 %.

Det betyr at over 95 % av alle hybler på basen må ha folk boende før noen kan få flytte ut av hyblene og få bostøtte.

Rynken er at plassen er tildelt spesifikke enheter, og enheten din kan være overfylt mens andre har ledig plass. Som et resultat er beleggsprosenten for hele basen mindre enn 95 %, og du vil ikke ha tillatelse til å flytte utenfor basen.

Når den basale beleggsprosenten overstiger 95 %, er tilbudet om å flytte utenfor basen basert på rangering. Det kan hende du ikke får lov til å flytte ettersom de med høyere rangering flytter ut, og belegget faller under 95 %. Du kan fortsatt sitte fast på basen, med en romkamerat. Løsningen på dette problemet er å periodisk omfordele sovesaler, men de fleste baser er motvillige til å takle prosjektet oftere enn hvert femte år eller så. Dette feilstyrte systemet er en kilde til frustrasjon blant enkeltstående militærmedlemmer.

On-Base Housing

De fleste plasser har begrensede boliger, så det er vanligvis en venteliste (noen ganger mer enn ett år!)

For å kvalifisere for hjemmeboende må du bo sammen med en forsørget (i de fleste tilfeller betyr det en ektefelle eller mindreårige barn).

Antall soverom du vil bli autorisert avhenger av antall og alder på de pårørende som bor hos deg. Noen baser har veldig, veldig, fine boliger -- på andre baser kvalifiserer boligene knapt for slumstatus. Verktøy (søppel, vann, gass, elektrisk) er normalt gratis. Kabel-TV og telefoner er det ikke. Møbler leveres vanligvis ikke (selv om mange baser har 'låneskap', som midlertidig vil låne deg møbler). Hvitevarer, som komfyrer og kjøleskap, leveres vanligvis. Mange hus på basen har til og med oppvaskmaskin.

Vaskemaskiner og tørketromler er vanligvis ikke inkludert, men de fleste enheter - i det minste i USA - har tilkoblinger. I tillegg har mange baser vaskerom som ligger i nærheten av boligområdet. I utlandet er mange boenheter i 'Condo-Style', og det er et vaskerom med vaskemaskiner og tørketromler plassert i hvert trapperom.

Statens Familieboliger

Innsiden av okkuperte boenheter blir normalt ikke inspisert slik som hybler. De kan inspiseres uten varsel hvis fartøysjefen mottar sikkerhets- eller sanitærproblemrapporter. Utsiden av huset er en helt annen sak. Alle tjenestene er ganske strenge når det gjelder å diktere nøyaktig hvordan utsiden av huset og hagen skal vedlikeholdes. De fleste av dem ansetter personell som kjører forbi hver eneste boenhet en gang i uken og skriver billetter for eventuelle avvik.

Motta for mange billetter på for kort tid, og du vil bli bedt om å flytte fra basen.

I statene er de fleste familieboliger på basen tosidige, eller noen ganger firkantede. For offiserer og mer senior vervede medlemmer, er familieboliger på base i statene vanligvis enten duplekser eller enkeltboliger. Noen ganger er det inngjerdede bakgårder, og på andre baser er det ikke det. Vanligvis, hvis boenheten har en bakgård, men ikke gjerde, kan du få tillatelse til å installere et gjerde for egen regning. Du må godta å ta ned gjerdet når du flytter ut dersom neste beboer bestemmer seg for at de ikke vil ha gjerde.

Det samme gjelder nesten alle forbedringer du ønsker å gjøre på familieboliger på base. Vanligvis kan du få tillatelse til å gjøre selvhjelpsforbedringer, men du må godta å sette huset tilbake til dets opprinnelige tilstand hvis neste person som flytter inn ikke vil godta forbedringen din.

I utlandet er familieboliger på basen vanligvis i form av høyblokker

Å flytte ut av basishus er mye vanskeligere enn å flytte inn. Dette er den ene gangen da innsiden av huset vil bli inspisert, og det vil forventes å være i ulastelig stand. Mange leier inn profesjonelle renholdere før kassen. Noen baser har programmer der basen selv ansetter profesjonelle renholdere når en beboer flytter ut, noe som gjør prosessen mye enklere.

Stadig flere militærbaser flytter til privatiserte familieboliger. Denne boligen blir vedlikeholdt, administrert og noen ganger bygget av privat industri. Leien for disse privatiserte enhetene betales til boligforvaltningsetaten ved militær lønnstildeling og er lik medlemmets bostøtte.

Off-Base Housing

I stedet for å bo på hyblene eller bo i hjemmeboende, kan du få tillatelse til å bo utenfor basen. I dette tilfellet vil militæret betale deg BAH. Størrelsen på denne ikke-skattepliktige godtgjørelsen er avhengig av din rangering, sivilstatus (avhengighetsstatus) og området du (eller dine pårørende) bor i. En gang i året ansetter militæret et uavhengig byrå for å kartlegge de gjennomsnittlige boligkostnadene i alle områdene. der det bor betydelige mengder militært personell. Per Diem, Travel and Transportation Allowance Committee bruker disse dataene til å beregne mengden BAH du vil motta hver måned.

En av de fine egenskapene til BAH-loven er at mengden BAH du mottar aldri kan gå ned mens du bor i et område, selv om den gjennomsnittlige boligkostnaden i det området går ned.

Når du flytter til en annen base, vil din BAH bli beregnet på nytt for gjeldende sats på det nye stedet.

Et interessant aspekt ved BAH er boligtypen som rettigheten er basert på. BAH er basert på akseptabel bolig for en person (eller en person med forsørgere). For eksempel blir en gift E-5 refundert basert på hva DoD anser som minimum akseptabel bolig, et to-roms rekkehus eller duplex. For en O-5 er det en fire-roms enebolig. Mens hvorvidt man har pårørende eller ikke er en faktor, er ikke antallet pårørende.

Hvis du flytter inn off-base boliger i utlandet kalles din månedlige rettighet OHA (Overseas Housing Allowance) og beregnes på nytt annenhver uke. Dette er fordi valutakursene kan svinge dramatisk i utlandet, noe som får boligutgiftene til å gå opp og ned. I tillegg til OHA, har de utenlands rett til noen tilleggsgodtgjørelser, for eksempel en innflyttingsgodtgjørelse og refusjon for kostnader for å forbedre sikkerheten til boligen utenfor basen.

Hvis du er autorisert til å bo utenfor base, er det svært viktig at du sørger for at leieavtalen inneholder en 'militær klausul'. En militærklausul lar deg bryte leieavtalen i tilfelle du blir tvunget til å flytte etter offisielle ordre.

Spesielle hensyn

Hvis du er gift med et ikke-militært medlem, eller du har barn, anses din ektefelle og barn å være 'forsørgede' av militæret.

Militæret krever at du gir tilstrekkelig støtte (som inkluderer bolig) til dine pårørende. På grunn av dette, hvis du er gift, mottar du bostøtte, til 'med forsørger'-satsen, selv om du bor i enslige sovesaler eller brakker.

Å bo i brakkene eller sovesalene er obligatorisk under grunnopplæring og jobbskole, og dine pårørende har ikke lov til å reise til grunnopplæring eller jobbskole på statens regning. I disse periodene mottar du BAH for området som dine pårørende bor.

Når du flytter til ditt første faste tjenestested, endres reglene. Dine pårørende har lov til å flytte dit på statens regning. Hvis de ikke flytter dit, regnes det som ditt valg. I slike tilfeller mottar du BAH (med avhengighetssatsen) for beløpet for tjenestestasjonen din, uavhengig av hvor den forsørgede faktisk bor.

Så lenge du fortsatt er gift, for å gi opp BAH, må du bo i familiebolig. Men med mindre dine pårørende flytter til ditt tjenestested, har du ikke tillatelse til å bo i familiebolig på basen, fordi reglene sier at for å kvalifisere deg må dine pårørende bo hos deg.

Hvis det er ekstra ledig plass i brakkene eller sovesalene, har du lov til å bo der, og fortsatt motta din BAH. Men nå som militæret prøver å gi alle enslige som bor i sovesalene sitt eget rom, har de fleste baser ingen ekstra plass tilgjengelig i sovesalene. Derfor, som en gift person som frivillig har valgt å ikke bli ledsaget av sine pårørende, vil du sannsynligvis bli pålagt å leve utenfor basen. Du vil motta BAH for området du er tildelt.Hvis du får lov til å bo i hybelen eller brakkene, ledig plass, må du være forberedt på å flytte ut, med liten eller ingen varsel, i tilfelle plass er nødvendig (selv om de fleste befal og førstesersjanter vil prøve å gi minst to ukers varsel , hvis mulig).

Reglene endres for utenlandsoppdrag . Hvis du blir tildelt utenlands og velger å ikke bli ledsaget av dine pårørende, kan du bo i brakkene eller sovesalene på basen og fortsatt motta BAH for å gi tilstrekkelig boligstøtte i statene til dine pårørende.

Hvordan den militære familieboligen fungerer

Her er hva som mest sannsynlig vil skje når du melder deg til din første faste tjenestestasjon. Du vil ankomme med familien din og bo i midlertidig familieinnkvartering. Dette er et slags 'hotell' på base for innkommende og utgående militærmedlemmer og deres familier. Det er en god idé å ringe billett så snart du vet hvilken dag du kommer for å gjøre reservasjoner.

Du vil også bli tildelt en 'sponsor' før ankomst (du vil motta et brev med navn og telefonnummer til sponsoren din). En sponsor er en person i skvadronen din som er tildelt til å hjelpe til med å gjøre flyttingen din enklere. Du kan ringe sponsoren din når du vet ankomstdatoen din, og de kan reservere plass for deg. Det er en liten kostnad for familieinnkvartering på base. Du kan bo i familieinnkvartering på base i maksimalt 30 dager (basen kan utvide dette til 60 dager hvis det er ledig plass).

Hvis du ikke kan komme inn på familieinnkvartering på base, må du leie et motell utenfor basen. Uansett om du bor på et familierom eller et motell utenfor base eller ikke, vil du fortsette å motta din autoriserte bostøtte (og matgodtgjørelse). I tillegg, de første ti dagene etter ankomst, vil du motta en spesiell godtgjørelse, kalt TLE (midlertidig losjiutgift) . Denne spesielle godtgjørelsen refunderer deg for alt (måltider og losji), opptil $180 per dag, per familie.

Etter at de ti dagene er over, må du betale for innkvartering eller motell fra lommen (selv om du fortsatt vil motta bostøtte og kostpenger).

Du besøker boligkontoret og (hvis du vil), skriv navnet ditt på listen over familiebolig. På dette tidspunktet kan de fortelle deg omtrent hvor lang tid det vil ta før et hus på basen blir tilgjengelig. Hvis et hus på base ikke er tilgjengelig umiddelbart (eller hvis du ikke ønsker å bo på base), besøker du henvisningsseksjonen for off-base boliger, som er innenfor boligkontoret. De kan gi deg en liste over lokale utleiere som har bestemt seg for å liste seg opp med basen. Du er ikke forpliktet til å bruke denne listen.

Etter at du har funnet et sted du ønsker å bo, tar du med en kopi av leiekontrakten (før du signerer den) til bolighenvisningskontoret. De sjekker leiekontrakten for å sikre at den inneholder en militærklausul som lar deg bryte leieavtalen i tilfelle du må flytte på grunn av militære ordre. Sørg for at militæret ikke har satt stedet på listen over forbud, som er for steder som har bevist rasediskriminering, kjent narkotikabruk.

Hvis du bor utenfor basen, og familieboligen din på basen blir tilgjengelig, vil militæret ansette et flyttefirma for å flytte eiendommen din fra din off-base-leie til din familiebolig.