Karrierer

USMC Working Dog Handler Job Description (MOS 5812)

En militær brukshund sitter ved føttene til hundeføreren sin.

••• Stocktrek Images / Getty Images

En Marine Corps Dog Handler er en utfordrende militær yrkesspesialitet (MOS). Det er en sekundær MOS kun tilgjengelig for militærpolitiet (MOS 5811). Du må først velges til å delta på MP-trening etter å ha deltatt på Marine Combat Training (MCT).

En militær arbeidshund (MWD) handler er en militær politimann (MP) som er opplært til å ansette en militær arbeidshund til å utføre kjøretøysøk, søk i åpne områder, bygninger, kjøretøy og andre steder for påvisning av eksplosiver eller ulovlige stoffer. Håndteren kan også søke etter savnet vennlig styrkepersonell og fiendtlige stridende, samt tapte eller ettersøkte personer.

Militære brukshunder og deres førere er avgjørende for å oppdage improviserte eksplosive enheter (IED) i felten. Hundene trenes i tre år før de er klare til tjeneste, og føreren fortsetter å trene dem etterpå. Tilstedeværelsen av en militær brukshund og fører gir trygghet og tillit til Marinesoldater , å vite at en hund har feid et potensielt farlig område.

Bli en marin brukshundefører

Utvelgelse til USMC hundefører er en streng prosess, og stillingene er få og svært ettertraktede. Det er en sekundær ikke til militærpolitiet (MOS 5811). De som er interessert i å trene som USMC-hundefører vil møte konkurranse om de begrensede plassene, og poengsummer i fysisk form, eksamener og skyting blir tatt i betraktning, samt klasseprestasjon, bakgrunn før de begynte i Marine Corps og oppførsel. Du vil bli spurt av et panel av seniorinstruktører for å måle din militære kunnskap, samt din evne til å svare på personlige spørsmål.Du kan til og med bli bedt om å forklare hvorfor du bør velges som hundefører i et essay.

Utvalgskomiteen vil også se på hele posten din, så du må være en solid marinesoldat med førsteklasses PFT-score, høye riflekvalifikasjoner, ingen ikke-rettslige straffer, samt anbefalinger fra instruktørene dine. Sjansene for å bli MP er ikke garantert ut av MCT. Den avanserte opplæringen av hundefører er 100 % opp til Marinen og deres prestasjoner fra den første dagen av Marine Corps-karrieren.

Hundeførere i Marine Corps velges ut etter fullført militærpolitiskole og er ikke pålagt å begynne først som militærpoliti før de går videre til hundeførerutdanning.

Opplæring

For å bli en brukshundefører, må kandidater fullføre Military Working Dog Basic Handler Course utført av 341st Training Squadron, Joint Base San Antonio-Lackland, TX, hvor du vil lære hvordan du kan være en militær brukshundefører sammen med andre tjenestemedlemmer fra Sjøforsvaret, Luftforsvaret og Hæren.

Trening innebærer også å jobbe med og bygge en relasjon med en hund før man går ut på patruljer. Håndtere matches med hunder som har lignende personligheter. Førere har en måned på seg til å bygge denne relasjonen med partnerhunden sin.

Raser av brukshunder

Militære brukshunder er valgt fra raser som har det rette temperamentet, er i stand til å gjennomgå lange perioder med trening og har et sterkt ønske om å glede føreren sin. For militæret er de mest brukte rasene følgende:
Tyske hyrder - Denne rasen redder utallige liv på slagmarken og blir behandlet som elskede medsoldater.

Belgiske Malinois - Brukt av alle styrker i militæret, kan den belgiske Malinois brukes til en rekke oppdrag fra narkotika- og eksplosiverdeteksjon, så vel som fiendens stridende tilbakeholdenhet og tidlig varsling av innkommende opprørere.

Jobbdetaljer og krav

  • Må for tiden ha MOS 5811 .
  • Har ingen frykt for hunder.
  • For å beskytte mot visse infeksjoner fra hunder, må førere ha milt.
  • Må være frivillig.
  • Fullfør Military Working Dog Basic Handler Course, Specialized Search Dog Handler Course eller Combat Tracker Dog Handler Course.

Type MOS: NMOS

Rangeringsområde: SSgt til Pvt

Beslektede yrkeskoder for arbeidsdepartementet: Ingen

Relaterte Marine Corps jobber: Ingen