Jobbsøking

Walmart sysselsetting, karrierer og søknadsinformasjon

Kvinne skyver sveipende kredittkort i butikken

••• Jetta Productions / Getty Images

Er du interessert i å jobbe for Walmart? Vil du starte eller utvide karrieren din med Walmart? Det gigantiske lavprisvarehuset har lokasjoner over hele USA og rundt om i verden, og er en av de største private arbeidsgivere i USA .

Det er 1,5 millioner ansatte i USA og 2,2 millioner over hele verden. Walmart eier også Sams klubb , en kjede av amerikanske lagerklubber som kun er medlemmer. Kjeden ansetter både hel- og deltidsansatte til butikk-, distribusjons-, teknologi-, helse- og bedriftsjobber.

Søkere kan søk online for de fleste stillinger . Her er informasjon om hvordan du finner og søker på ledige stillinger hos Walmart, hva du kan forvente under et jobbintervju i butikken, og tips for å bli ansatt.

Walmart karriereinformasjon

Walmarts karriereside har detaljer om hvordan bli ansatt for en Walmart-jobb, inkludert ledige stillinger, den Walmart arbeidssøknad , bedriftens lokasjoner og hvordan du søker på nettet. Walmart tilbyr lederskapsmuligheter for studenter som ønsker å få erfaring, og to til seks uker Walmart Academy treningsprogrammer rundt i landet. Det er mange muligheter for forfremmelse, med mer enn 75 % av Walmart-ledelsen som starter sin karriere som timebaserte medarbeidere i en butikk eller en Sam's Club.

Arbeidsmuligheter

Walmart tilbyr en rekke karrierer for jobbsøkere. Innenfor butikkene og Sam's Clubs tilbyr Walmart både timebaserte detaljhandelsjobber og lederjobber. Det er også jobber innen helsevesenet, inkludert karrierer innen farmasi, optometri og Walmarts Care Clinic. Det finnes en rekke bedriftsjobber som spenner fra regnskap til ingeniør til eiendom. Det er også jobber som sjåfører og i Walmarts distribusjonssenter.

Jobbsøk: Lønnsjobber

Det er flere måter å søke etter Walmart-jobber på. Du kan søke etter en rekke stillinger fra hovedside for karrierer . Søk etter disse jobbene etter stillingstittel og plassering. Du kan også søke etter spesifikk bransje, og etter jobbkategori og karriereområde: Bedrift , Distribusjonssentre og drivere , Helsevesen , Teknologi , og Butikker og klubber .

Jobbsøk: Timebaserte detaljjobber

Det er også en søkeside som viser alle timejobber fra Walmart-butikken og Sam's Club. For å søke etter disse jobbene må du registrere deg gjennom Online ansettelsessenter . Du kan søke online om ansettelse via denne siden. Walmart anslår at det vil ta mellom tretti minutter og en time å fylle ut en søknad.

Studentlederprogram

Walmart driver en rekke lederprogrammer for at studentene skal få erfaring med bedriftsledelse. Programmer inkluderer business, e-handel og STEM; 75 % av studentene som deltar får tilbud om et andre intervju eller en fulltidsstilling.

En forpliktelse til jobber for veteraner

Walmart oppfordrer veteraner til å søke på stillinger og streber etter å hjelpe veterinærer med å gå tilbake til det sivile livet. Walmarts Veteraner velkommen hjem engasjement garanterer en stilling til hver veteran som er hederlig utskrevet etter Memorial Day 2013, og ønsker velkommen søknader fra veteraner som ble utskrevet før da.

Walmart tilbyr råd for veteraner som vender tilbake til arbeidsstyrken, inkludert en Finn din passform quiz som hjelper veteraner å oppdage deres ideelle posisjon i selskapet. Selskapet har ansatt 250 000 veteraner og forfremmet 28 000 veteranansatte siden 2013.

Walmart-ansattefordeler

Walmart-ansatte mottar en rekke ansattefordeler som inkluderer en insentiv-/bonusplan, helseforsikring, overskuddsdeling, 401(k), utdanning, butikkrabatter, utdanningsassistanse og andre Walmart-sysselsettingsfordeler. Alle Walmart-medarbeidere (heltid og deltid) kan bli kvalifisert for forsikringsfordeler.

Walmart jobbsøknad / test før ansettelsesvurdering

Avhengig av hvilken type jobb du søker på, kan du bli bedt om å fylle ut en Walmart-jobbsøknad og ta en forhåndsvurderingstest for å avgjøre om du er egnet for ansettelse hos Walmart.

Jobbsøkere kan også søke i Walmart-butikker. Det er stander tilgjengelig for å bruke for å søke. Hvis du ikke ser søknadssenteret, spør kundeservice, så vil de henvise deg. I noen butikker ligger søknadssenteret i nærheten av kundeservicesenteret. I andre kan det være i en annen del av butikken.

Walmart jobbsøknad - spansk

Søk på leder- eller timestillinger hos Walmart en Español.

Walmart-intervjuspørsmål

Har du planlagt et intervju eller har du intervjuet hos Walmart? Gjennomgå vanlig intervjuspørsmål for detaljhandel å forberede. Før du går til intervjuet ditt, gjennomgå disse tipsene for å forberede fra Walmart-rekrutterere.

Hva du skal ha på deg til et Walmart-jobbintervju

Under intervjuet ditt, sørg for at du har på deg ryddige og profesjonelle klær i samsvar med Walmarts kleskode. Hvis du søker på en nybegynnerstilling, business fritidsklær , som kaki og poloskjorte, vil gjøre. Hvis du søker på en leder- eller lederstilling, bør du kle deg mer formelt . Her er informasjon om hva du skal ha på deg til et Walmart-intervju .

Tips for å bli ansatt

 • Når du jobber med detaljhandel, er fleksibilitet viktig. Du burde uttrykke a vilje til fleksibel arbeidstid , og fremhev din tilgjengelighet til å jobbe helger, kvelder og tidlige eller sene timer. Dette er spesielt viktig hvis du jobber i en butikkposisjon som kanskje krever at du jobber med forskjellige skift .
 • Enten du er en ansatt eller leder på nybegynnernivå, er du nødt til å ta instruksjoner fra noen. Legg vekt på din evne til å følge instruksjoner og at du forstår viktigheten av å overholde selskapets standarder.
 • Å jobbe i en stor butikk som Walmart krever grundig oppmerksomhet på detaljer, for eksempel med inventar, planlegging, timelister, butikkrenslighet og kundetilfredshet. Sørg for at du uttrykk din tålmodighet og flid å få ting gjort godt og effektivt.
 • Å jobbe i et stort butikkmiljø krever litt kunnskap om hvordan du kan kontrollere eller kutte kostnader. Hvis du søker på en stilling på mellomnivå eller høyt nivå, betyr det at du trenger å vite om kostnadskontrollstrategier. Hvis du søker på en nybegynnerstilling, bør du gjøre det forklare hvordan du kan holde kostnadene på et minimum , enten det betyr å jobbe effektivt, maksimere bruken av tiden din eller holde øye med butikktyver.
 • En rolle på mellomnivå eller høyt nivå vil kreve at du utvikler og overvåker strategier for å øke salget. Men selv som ansatt på inngangsnivå bør du legge vekt på en bevissthet om hva du kan gjøre for å øke salget , selv om det bare betyr å hilse på kunder eller svare på spørsmålene deres.
 • Du må vis intervjueren din det du har en evne til å roe ned misfornøyde kunder , spesielt hvis du søker på en lederstilling. Legg vekt på din kundeserviceferdigheter , mellommenneskelige ferdigheter , varm personlighet og evne til å holde seg rolig og rasjonell under press.
 • Hvis du søker på en lederstilling, må du det bevise at du har kapasitet til å motivere timearbeidere som kanskje jobber lange, vanskelige skift. Hvis du har noen eksempler fra en tidligere stilling , bør du definitivt snakke om hvordan du vellykket oppmuntret og engasjerte de ansatte som du administrerte.
 • En lederstilling vil sannsynligvis kreve at du megler medarbeiderkonflikter. Vær forberedt på å snakke om din erfaring med å håndtere konflikter mellom andre ansatte.
 • En lederrolle innebærer å sikre at andre ansatte er i samsvar med lover og selskapets retningslinjer. Du burde formidle at du forstår relevante lover og at du er kjent med selskapets retningslinjer.
 • Avhengig av rollen din, kan det hende du må administrere relasjoner med leverandører. Derfor bør du i tillegg til å kunne lykkes i kundeinteraksjoner også kunne bygge fruktbare partnerskap med leverandører .
 • Stillinger på høyere nivå krever at du veileder og utvikler ledertalent. Hvis du søker på en rolle som dette, sørg for at du formidle en forståelse av hva som skal til for å administrere teammedlemmene dine.