Juridiske Karrierer

Hva du bør unngå som undergraduate som forbereder seg til jusstudiet

Jusstudent står i biblioteket og holder bøker

•••

ML Harris / Getty ImagesSå du ønsker å være en advokat -Gratulerer! Loven er et edelt, utfordrende og givende studieområde. Mens du fortsatt er i ferd med å oppnå bachelorgraden din, burde du allerede være det forbereder seg på å gå inn på jusstudiet . Det er mange ressurser om hvordan du forbereder deg – dette er for å fortelle deg hva du bør ikke gjøre hvis du håper å gå på jusstudiet.

Lærer ikke å studere

Alle kjenner noen som egentlig ikke trengte å studere på college. Denne personen var naturlig smart og var i stand til å følge med på kunnskapen de allerede kjente og litt flaks. En ting er sikkert – denne personen bør ikke planlegger å gå på jusstudiet . Hvis du ikke vet hvordan du skal studere, må du lære mens du er på bachelorstudiet, fordi evnen til å studere vil utgjøre hele forskjellen i jusstudiet.

Velge en hovedfag i humaniora når du ikke er lidenskapelig opptatt av emnet

Det er en myte om at bare en grad i humaniora vil forberede deg på jusstudiet. Dette er kategorisk usant, så slutt å tro det! Jusstudiet opptak er konkurransedyktige, så du bør finne en måte å skille deg ut som søker på. En måte du kan gjøre det på er å komme fra en utradisjonell studieretning for å gå inn i jussen. Mange jusskoler ser nå spesielt på kandidater fra STEM-programmer, siden de generelt har de analytiske og kritiske tenkningsferdighetene som er nødvendige for å lykkes i jus.

Velg kun enkle klasser slik at GPA-en din forblir høy

Ja, det Law School Admissions Council (LSAC) og hver enkelt jusskole ser på karakterene dine som en del av søknaden din, så en høy GPA er viktig. Men de ser også på vanskelighetsgraden til emnene på karakterutskriften din, og de tar også hensyn til dem. Ikke selg deg selv kort på college - gjør jobben og utfordre deg selv, og du vil sannsynligvis bli belønnet.

Forbereder ikke nok for LSAT, eller venter for lenge med å ta den

LSAT er en annen viktig faktor i lovskoleopptak, og den tilbys fire ganger hvert år. Dessverre er LSAT forskjellig fra alle andre standardiserte opptaksprøver du vil se, fordi kunnskapen du lærer i grunnutdanningen din sannsynligvis ikke vil hjelpe deg med å forberede deg på den. Du må forplikte deg til studerer for LSAT i minst tre måneder for å lære å tenke på den måten som lar deg gjøre det lykkes på eksamen . Og ikke vent for lenge med å ta det! Du bør ta sikte på å ha søknadene dine innen høsten av det siste året på undergrad, så husk det når du forbereder deg også.

Blir ikke involvert i college

Karakterer er viktige for lovskolesøknaden din, og det samme er LSAT-poengsummen din. Det er også viktig å ha noen ekstrafag på CV-en din . Spill en sport, bli med i et samfunn, bli frivillig eller få en praksisplass. Disse tingene vil vise hva du er interessert i og hva du brenner for, noe som gjør at du ser ut som en godt avrundet søker.

Komme i trøbbel

Selv om det burde være selvforklarende at du bør unngå indiskresjoner mens du forbereder deg til jusstudiet, er det likevel verdt å nevne. Å ha noen juridiske sitater, eller til og med disiplinære sanksjoner gjennom din lavere institusjon, kan påvirke sjansene dine for komme inn på jusstudiet . Har du allerede havnet i trøbbel? Ikke tell deg selv ut, men hold posten din ren for resten av skolegangen.

Bygger ikke relasjoner med professorer

Et annet viktig aspekt ved lovskolesøknader er anbefalingsbrevene fra professorer. Dette er grunnen til at det er en veldig god idé å begynne å danne relasjoner med professorer tidlig i college-karrieren. En professor kan ikke skrive et glødende anbefalingsbrev hvis de tross alt ikke vet noe om deg.

Ikke med tanke på kostnadene ved jusstudiet

Jusstudiet er dyrt – det er et uheldig faktum. Mens du fortsatt fullfører grunnutdanningen, bør du begynne å tenke på hvordan du skal finansiere juridisk utdanning. Hvis du allerede har store studielån, kan du vurdere å jobbe et par år i mellom for å betale på noen av dem.

Den generelle tommelfingerregelen er å aldri ta opp mer studielån enn startlønnen det første året ut av skolen. Dette er kanskje ikke mulig for alle, men det er noe du bør tenke på før søker på jusstudiet .

Å velge å gå på jusstudiet er et modig og givende valg å ta, så du bør sørge for at du forbereder deg på de riktige måtene. Hvis du kan unngå disse åtte tingene og er på rett spor med søknadsprosessen for jusstudiet, bør du gjøre det helt fint.