Jobbe-Hjemme-Karrierer

Hva (og hvordan) betaler dataregistreringsjobber?

Dataregistrering er en legitim måte å jobbe hjemme på, men det vil ikke gjøre deg rik

Kvinne i blå skjorte jobber på bærbar PC med en krukke med kontanter og mynter

••• JGI/Jamie Grill / Blend bilder

Datainntasting er en av de jobbene som stort sett er hva det høres ut som – innføring av klare og konsise data på en eller flere plattformer slik at det er lett tilgjengelig og forståelig for andre. De andre kan være mennesker eller datasystemer. Betal for dataregistrering hjemmefra kan variere betydelig, fra så lite som $1 per time opp til gjennomsnittsprisen for en kontorbasert dataregistreringsoperatør - omtrent $15 i timen fra 2017.

Det er en organisasjonsprosess som flytter informasjon fra ett format til et annet, og du vil være vanskelig å finne en virksomhet eller organisasjon som ikke trenger å konsolidere og organisere sine relevante data. Stillingen blir noen ganger referert til som en 'dataregistreringsassistent' eller en 'nøkkeler'.

Nødvendige ferdigheter

En dataregistreringsassistent bør være en dyktig maskinskriver og er vanligvis pålagt å bestå en tastaturtest før han blir ansatt. Han bør også være i stand til å tolke og forstå flere datakilder, fra skriblerier på papir til nettstedsvar. Jobben kan omfatte verbale transaksjoner og inntasting av data fra opptak.

Han bør også være kjent nok med typen data han jobber med til at han kan fange opp inkonsekvenser og andre problemer.

Noe datainnføringsarbeid kan kreve ytterligere ferdigheter og ansvar, som å verifisere data eller redigere, og disse jobbene betaler vanligvis mer. Satsen vil være høyere hvis den betales per stykke, men det vil ta mer tid å utføre, så den totale lønnen kan være mindre for noen som ikke er like dyktige.

Utdanningskrav

Dataregistreringsfunksjonærer trenger vanligvis ikke videregående utdanning eller grader. Et videregående vitnemål eller GED er tilfredsstillende, selv om noen høyskoler og yrkesskoler tilbyr sertifikatprogrammer på dette feltet. Å ha et sertifikat er kanskje ikke nødvendig, men det vil se bra ut på en CV og sette deg et skritt eller to foran andre kandidater til en stilling.

Effekten av erfaring

Arbeidsoppgaver kan variere noe avhengig av erfaringsnivå. Nye dataregistreringsfunksjonærer kan bare forventes å legge inn nøyaktige data så raskt som mulig. Volum er ofte like mye av et mål som presisjon.

Mer erfarne dataregistreringsfunksjonærer kan forventes å tolke og kanalisere registrert informasjon til riktig veileder eller avdeling, og til og med overvåke andre funksjonærer, alt mens de opprettholder lynhastigheten med sine egne arbeidsbelastninger.

Dataregistrering lønnsinformasjon

Lønnsinformasjon for dataregistrering kan variere betydelig basert på mange forskjellige faktorer, inkludert statusen din som ansatt eller uavhengig kontraktør, vanskelighetsgraden og ferdighetsnivået som kreves av stillingen, og hastigheten du kan gjøre jobben med. Men totalt sett betaler dataregistreringsjobber generelt beskjedne lønn. Enhver organisasjon som lover store lønninger for dataregistreringsjobber er mer enn sannsynlig en svindel med dataregistrering .

Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS), dataregistreringsnøkler – ikke transkripsjonister eller maskinskrivere – betales en gjennomsnittlig timelønn på nesten $15,64 i timen fra midten av 2017, fra det laveste på $10,37 i timen for nyansatte opp til $22,24 i timen for en mer erfaren arbeider. ansatt i et sjenerøst firma. Dette fungerer til rundt $32.530 årlig, men lønn kan avhenge sterkt av området der du jobber og bor.

Fem stater er kjent for rikelig med dataregistreringsjobber i tillegg til å betale en anstendig lønn, ifølge BLS: California, Texas, Illinois, New York og Florida.

Disse lønnstallene gjelder for ansettelsesjobber i fysiske kontorer, ikke nødvendigvis dataregistrering hjemmefra. Og de fleste jobb-at-home-jobber for dataregistrering er ikke ansettelsesstillinger, men uavhengige kontrakter.

Lønnsstrukturer for dataregistrering

Dataregistrering betaler ved å bruke en rekke prisstrukturer, inkludert timepris, betaling per stykke, tastetrykk per time eller tastetrykk per minutt. Jobben kan også betale per arbeid eller per lydminutt. Selvfølgelig vil ingen jobber annonsere $ 1 per time arbeid, men kompliserte lønnsstrukturer per stykke kan faktisk fungere til å være så lite.

Disse andre lønnsstrukturene er designet for å betale mer til raskere, mer erfarne dataregistreringsoperatører. Men en arbeider må tjene minst minimumslønnen i staten der arbeidet utføres i ansettelsesstillinger i USA som betaler i en annen struktur enn timelønn.

Transkripsjonsjobber blir noen ganger annonsert som dataregistrering. Disse jobbene kan noen ganger kreve mer dyktighet og nøyaktighet, slik at de vil betale mer enn enkle dataregistreringsjobber.

Jobbe-at-Home vs Office Data Entry Jobblønninger

Dataregistreringsjobber hjemmefra vil sannsynligvis betale mindre enn dataregistrering på et kontor. Det er ikke bare et spørsmål om at hjemmearbeidere ofte er villige til å tjene mindre i bytte mot å jobbe hjemmefra. Dataregistrering hjemmefra utføres nesten alltid av uavhengige entreprenører som ikke er underlagt minstelønnslover. Disse jobbene kan være i konkurranse med andre globale jobber hjemmefra eller mikroarbeid stillinger, som også kan senke lønnssatsene.

Måten dataregistreringsarbeid sendes til hjemmebaserte arbeidere kan også påvirke lønnen. Arbeidere som logger på crowdsourcing eller mikroarbeidssteder kan kanskje ikke skaffe nok arbeidsstykker på en time til å tjene en god lønn.

Jobbvekst

Det forventes ikke betydelig jobbvekst på dette feltet på grunn av fremskritt innen teknologi som i mange henseender erstatter menneskelige fingre. I tillegg begynner mange selskaper å offshore disse pliktene, og overfører dem til fjerntliggende tredjepartsselskaper i land der arbeidskraft er billigere. Jobbveksten i USA forventes å falle med rundt 2 prosent i tiåret fra 2016 til 2026.