Arbeid-Hjemmefra-Jobber

Hva gjør en Google Ads-kvalitetsvurdering?

Lær om lønn, nødvendige ferdigheter og mer

kvinne ved datamaskinen på hvitt skrivebord i malt hvit mursteinskontor

••• Morsa Images / Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

En kvalitetsvurdering av Google-annonser er en menneskelig faktasjekker for Googles algoritme, den matematiske formelen som bestemmer relevante søkemotorresultater. Stillingen er noen ganger merket som en søkeevaluator eller internett-evaluator. Google finjusterer hele tiden sin algoritme for å gi forbedrede søkeresultater samt holde tritt med de endrede måtene folk bruker språk og internett på. Søkegiganten trenger faktiske folk for å sjekke at resultatene den returnerer til brukerne faktisk er det de leter etter.

Google har søkemotorer for land over hele verden, og selskapet leier inn annonsekvalitetsvurderinger for mange forskjellige språk. Disse stillingene krever en dyp kjennskap til den lokale kulturen og flyt i det lokale språket.

Google Ads-kvalitetsvurderingsplikter og -ansvar

Denne jobben krever vanligvis evnen til å utføre følgende arbeid:

 • Få tilgang til internett med en høyhastighetsforbindelse.
 • Bruk Googles nettbaserte verktøy for å rangere annonser.
 • Gjennomgå innhold på nettet, inkludert tekst, bilder, nettsider og mer.
 • Vurder relevansen til søkeresultatene.
 • Lær og oppretthold kunnskap om regionen eller kulturen nettannonsene er målrettet mot.
 • Rapporter resultater gjennom Googles nettbaserte verktøy.
 • Vedlikeholde gjeldende programvare og maskinvare.

Dette arbeidet innebærer å analysere og gi tilbakemelding på tekst, nettsider, bilder og andre typer informasjon for Google ved hjelp av et nettbasert verktøy. Vurdere logger på nettverktøyet via Google-kontoene sine for å velge oppgaver som skal utføres etter en selvstyrt tidsplan.

Kvalitetsbedømmere vurderer resultatene som returneres i et spesifikt søk, og vurderer deretter resultatene i forhold til relevans. Noen kan merkes som viktige, mens andre er vurdert som nyttige, relevante, litt relevante og utenfor tema. Resultater kan også merkes som spam.

Denne prosessen er mer subjektiv enn en algoritme ville gitt, men Google gir vurderere detaljerte retningslinjer for hvordan de skal velge en vurdering.

Google Ads kvalitetsvurderingslønn

U.S. Bureau of Labor Statistics sporer ikke lønn for annonsekvalitetsbedømmere eller lignende stillinger, og Google legger ikke ut en spesifikk lønn for jobben. Det som finnes på nettet om lønn er anekdotisk, med det høyeste som finnes på Glassdoor.com , fra mai 2019. Telecommutingmommies.com rapporterer en startlønn som stemmer overens med det andre har lagt ut på nett.

 • Startlønn : $15/time ($31 200 årlig hvis heltid)
 • Høyeste rapporterte lønn : $23/time ($47 840 årlig hvis heltid)

Dette er en jobb-hjemme-stilling. Google Ads-kvalitetsvurderingen er ansvarlig for faste kostnader som kontorlokaler, datamaskiner, internettilgang og andre småbedriftsutgifter.

Utdanning, opplæring og sertifisering

Google Ads-kvalitetsbedømmere trenger en bachelorgrad. Utover det er det ingen spesifikke krav.

 • utdanning : Søkere trenger en bachelorgrad, men det kreves ingen bestemt studieretning. Imidlertid er det mer sannsynlig at de som har hovedfag i nettrelaterte felt som webutvikling eller webdesign er konkurransedyktige.
 • Opplæring : Nye annonsekvalitetsbedømmere lærer hvordan du bruker Googles nettbaserte verktøy ved å følge instruksjonene og bruke online veiledninger.

Google Ads-kvalitetsvurderingsferdigheter og -kompetanser

Utover det som Google ser etter fra sine annonsekvalitetsbedømmere og hvordan man bruker Googles nettbaserte verktøy, er det noen andre myke ferdigheter som kan bidra til suksess med en slik stilling.

 • Flerspråklig : Selv om det er mulig for vurderinger av annonsekvalitet å kun jobbe med nettsøk på deres morsmål, er flere muligheter tilgjengelige for de som er flytende i mer enn ett språk og er kjent nok med den relevante kulturen til å gjenkjenne lokale referanser.
 • Selvstarter : Alle som jobber hjemmefra, må ha selvdisiplin til å holde seg til en tidsplan og få arbeidet gjort til tross for potensielle distraksjoner fra et hjemmekontor.
 • Kritisk tenking : Evnen til å analysere informasjon og vurdere dens relevans eller betydning er sentral for å vurdere kvaliteten på Google-annonser.
 • Webkyndig : Å være dyktig til å navigere på nettet og finne informasjon er noe som gagner alle som jobber som annonsekvalitetsvurderinger for Google.

Job Outlook

U.S. Bureau of Labor Statistics sporer ikke muligheter for vurderinger av annonsekvalitet, men konsensus på nettet er at jobbene er vanskelige å finne. Google annonserer vanligvis ikke stillingene på sin egen side, og når muligheter finnes, tilbys de gjennom tredjeparts jobbsider som Flexjobs.com. Hvis jobber for vurderere av annonsekvalitet ikke er tilgjengelige, er det noen ganger annonsespesialister eller AdWords-spesialister.

Arbeidsmiljø

Fordi det er en jobb hjemme , kan miljøet være hva som helst så lenge tilgang til Googles nettbaserte verktøy er tilgjengelig. Dette betyr at arbeidet kan gjøres hjemme, på en kaffebar eller til og med i en park. Mangelen på tilsyn betyr at annonsekvalitetsbedømmere må være egnet til å jobbe uavhengig. Disse stillingene har også en tendens til å være midlertidige, så ikke regn med det som et langsiktig ansettelsesalternativ.

En av ulempene med jobben er at noe av innholdet som returneres i søk kan være vulgært, voldelig eller på annen måte støtende. Dette er kanskje ikke jobben for noen som lett blir fornærmet, selv om regelmessig eksponering for slikt innhold ikke er normen.

Fremdriftsplan

Google-systemet er tilgjengelig 24/7, og annonsekvalitetsbedømmere setter sine egne timer. Forvent å forplikte deg til minimum 10 timer i uken. Selskapet pålegger noen ganger grenser for hvor mange timer annonsekvalitetsbedømmere kan jobbe i løpet av en uke.

Hvordan få jobben

SØKE OM

Søk muligheter gjennom nettsteder som Appen , Fleksjobber , og Lionbridge.

GJENOPPTA

Skreddersy din gjenoppta spesielt for en jobb hjemmefra.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i å jobbe som kvalitetsvurderinger av Google-annonser, kan også vurdere en av følgende karriereveier, oppført med median årslønn:

Kilde: U.S. Bureau of Labor Statistics , 2018