Arbeid-Hjemmefra-Jobber

Hva gjør en hjemmeskriver?

Lær om lønn, nødvendige ferdigheter og mer

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse En dag i hjemmeskriverens liv: Kommuniser med kunder via telefon, e-post eller chat, bruk en datamaskin til å skrive en rekke materialer, skriv ut og lag kopier av arbeid, overfør arbeid elektronisk til andre steder

Balansen / Katie Kerpel

En hjemmeskriver eller tekstbehandler skriver dokumenter fra hjemmekontoret, og bruker ofte lydfiler som kilde. Disse hjemmebaserte jobbene dekker mange typer transkripsjon —fra mikrojobber innen dataregistrering til spesialiseringer som krever tilleggsopplæring som f.eks medisinsk transkripsjon .

Ikke alle typer transkripsjonistjobber er egnet for hjemmearbeid; for eksempel gjøres rettsrapportering vanligvis på stedet. Imidlertid kan ferdighetene som utvikles i situasjoner på stedet være verdifulle for å få noe av det lukrative hjemmebaserte arbeidet som sanntidstranskripsjon og teksting.

Hjemmeskriver plikter og ansvar

Hjemmeskriver- og tekstbehandlingsjobber krever vanligvis evnen til å utføre følgende arbeid:

 • Kommuniser med klienten eller arbeidsgiveren om jobbspesifikasjoner og spørsmål.
 • Kjenn inn og ut av en rekke tekstbehandlingsapper.
 • Bruk en datamaskin til å skrive inn oppgaver.
 • Korrekturles ferdig arbeid og rett feil i stavemåte, grammatikk og tegnsetting.
 • Skriv ut og lag kopier av ferdig arbeid.
 • Sende, levere eller elektronisk overføre fullførte oppdrag til klienten eller arbeidsgiveren.
 • Arkiver ferdige dokumenter.
 • Fakturer klienter eller send inn en tidsrapport til en arbeidsgiver.
 • Overhold tidsfrister for klient eller arbeidsgiver.

I tillegg til det grunnleggende om å kommunisere, bruke de riktige verktøyene i handelen og returnere eller laste opp det ferdige stykket i tide, kan ytterligere ansvar inkludere å utvikle en metode for nøyaktig å spore inntekter og utgifter, lage et arkivsystem som er enkelt å bruke, forstå hvordan følge et stilark, og arbeide med ulike typer kildemateriale, inkludert grovutkast, korrigert papirkopi og stemmeopptak.

Hjemmeskriverlønn

Kompensasjon for maskinskriver og transkripsjonist varierer basert på klienten eller arbeidsgiveren, bransje eller ekspertiseområde og erfaringsnivå. Hjemmeskrivere er vanligvis lønnet per stykke eller per time, selv om noen kan betales per lydminutt eller per ord.

 • Medianlønn : $19,11/time
 • Topp 10% lønn : Mer enn $27,93/time
 • Bunn 10% lønn : Mindre enn $13,02/time

Kilde: U.S. Bureau of Labor Statistics (BLS) , 2018

Hjemmeskrivere som avtaler med klienter må ta hensyn til kostnader for en stasjonær eller bærbar datamaskin, tekstbehandlingsprogramvare, internetttjeneste, ergonomisk utformet tastatur og stol, programvare for tidsregistrering, en online- eller papirordbok, inntektsskatt, helseforsikring og, for lydtranskribere, hodetelefoner, transkripsjonsprogramvare og en transkripsjonsfotpedal for håndfri lydkontroll.

Utdanning, opplæring og sertifisering

Det er nyttig å ha hatt minst to års erfaring på stedet, men de fleste hjemmebaserte transkripsjonsjobber krever ikke videregående opplæring eller spesiell sertifisering. Imidlertid for medisinske transkripsjonsjobber , sertifisering eller avansert opplæring kan være nødvendig, avhengig av kundens eller arbeidsgivers krav.

 • Grunnkurs : Lokale fagskoler og samfunnshøgskoler tilbyr maskinskriving og engelsk grammatikkkurs for de som trenger et oppfriskningskurs eller tilleggsopplæring. Det er også gratis nettkurs som tilbys av organisasjoner som Alison som har kurs i trykk på skriving , den grunnleggende om engelsk grammatikk , og mer. Opplæring i det grunnleggende om kontorprogramvare er nyttig for alle hjemmeskrivere, spesielt de som kommer inn på feltet igjen etter flere år.
 • Medisinsk transkripsjonssertifisering og/eller avansert opplæring : Å få sertifisering eller avansert opplæring i medisinsk transkripsjon er valgfritt, men vil sannsynligvis hjelpe når du søker etter klienter. De Forening for helsevesenets dokumentasjonsintegritet (AHDI) tilbyr to typer sertifikater for medisinske transkripsjonister og godkjenner programmer som gir avansert opplæring i feltet, for eksempel Ivy Techs Medisinsk transkripsjonsredigeringsprogram .

Hjemmeskriver ferdigheter og kompetanser

En rekke ferdigheter og egenskaper er avgjørende for å bli en vellykket hjemmeskriver:

 • Dataferdigheter : Å vite hvordan man kan gjøre mer med en datamaskin enn å bruke tekstbehandlingsprogramvare er nødvendig for hjemmeskriveren. Denne jobben krever også muligheten til å installere ny programvare, logge på et selskaps system eksternt, laste opp filer og feilsøke hjemmedatamaskin og tilkoblingsproblemer.
 • Raske, nøyaktige skriveferdigheter : Skrivehastighet for forskjellige typer skrive- og transkripsjonsjobber kan variere betydelig. For eksempel kan en hastighet så lav som 60 ord i minuttet være tilstrekkelig for en dataregistreringsjobb på inngangsnivå, mens sanntids transkripsjon eller hjemme-teksting jobber kan kreve hastigheter på opptil 300 ord per minutt.
 • Gode ​​hørsels- og lytteferdigheter : Evnen til å forstå aksenter er viktig når du snakker med en klient eller transkriberer lydfiler.
 • Korrekturlesing : Kunnskap om riktig stavemåte, tegnsetting og grammatikk er et must når du skal fullføre et prosjekt eller sende e-post til en klient.
 • Kommunikasjons ferdigheter : Om skrive et notat , skrive et forslag eller snakke med en klient over chat eller videokonferanse, må hjemmeskrivere uttrykke ideer og veibeskrivelser klart og kortfattet.
 • Organisering/prioritering av ferdigheter, selvdisiplin og fokus : Hjemmeskrivere har ikke en sjef som forteller dem hva de skal gjøre og når de skal gjøre det. Det er viktig å jobbe smart, være organisert og disiplinert, og iherdig finpusse prosjektet som skal, i stedet for å lese kommende arbeid eller sjekke sportsresultater, værmeldinger eller sosiale medier.
 • Evne til å opprettholde konfidensialitet : Å holde klientinformasjon sikker og konfidensiell er kritisk, spesielt når sensitive data, som pasientinformasjon, er involvert.

Job Outlook

I følge BLS er tekstbehandlere og maskinskrivere blant de raskest synkende yrkene, sammen med datainntastingsnøkler og dataoperatører. I løpet av perioden 2016–2026 forventes antall tekstbehandlings- og skrivejobber å gå ned med 24 800 eller 33 % på grunn av fremskritt innen teknologi og spredningen av outsourcing. Sysselsettingen ved medisinsk transkripsjon anslås å avta også, men med en mye lavere hastighet på 3 % i perioden 2016–2026.

På den annen side, den blomstrende frilans- eller konsertøkonomien, var mer enn 53 millioner amerikanere sterke i 2015 ifølge BLS , kan være en fordel for hjemmeskrivere og transkriberere. Som medlem av gig-økonomien er disse arbeiderne i en posisjon til å hakke å skrive og transkribere spillejobber som en gang ble gjort internt av ansatte.

Arbeidsmiljø

Transkriberere eller maskinskrivere som jobber hjemmefra, bruker mesteparten av arbeidstiden sin på å sitte foran en datamaskin på et hjemmekontor eller et annet arbeidsområde, for eksempel et kjøkkenbord.

Hjemmeskrivere blir ofte ansatt som frilansere eller uavhengige entreprenører, selv om det kan være muligheter for midlertidig ansettelse eller frilansarbeid på stedet. Noen selskaper legger ut tilgjengelig arbeid som entreprenørene deres kan kreve etter først-til-mølla-prinsippet.

Hjemmemedisinske transkripsjonister jobber vanligvis for transkripsjonstjenesteselskaper som tilbyr tjenester til helseinstitusjoner.

Fremdriftsplan

Hjemmeskrivere jobber fleksible timer, men mange holder en vanlig timeplan som gir fleksibilitet for siste øyeblikks rushprosjekter og nødsituasjoner i hjemmet. Mange setter arbeidstimer som passer kundenes behov og starter til samme tid hver dag.

Hjemmeskrivere planlegger også en tid for å ta en kort pause med noen timers mellomrom for å gå rundt og strekke seg, og tar bare på seg så mye arbeid som de realistisk kan håndtere.

Hvordan få jobben

FINN EN GIG OG SØK OM DEN

Nettverk med venner, familiemedlemmer og kollegaer og be om introduksjoner til potensielle kunder. Sjekk ut ressurser som f.eks Upwork , Faktisk , og Fleksjobber å bygge opp en kundebase.

FORBEREDELSE TIL FERDIGHETSTESTER

Potensielle kunder bruker vanligvis ferdighetstester som et første screeningsverktøy. Forbedre skrivehastighet og nøyaktighetsferdigheter med gratis skrivetester og øvingsfiler for transkripsjonister .

ACE INTERVJUET

Vær klar til felt intervju spørsmål fra potensielle kunder.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i å jobbe hjemmefra som maskinskriver eller transkripsjonist, utforsker også disse frilansmulighetene. Her er en liste over lignende jobber, sammen med median årslønn:

Kilde: U.S. Bureau of Labor Statistics Occupational Outlook Handbook , 2018