Jobbprofiler

Hva gjør en husdyrforsikringsagent?

Lær om lønn, nødvendige ferdigheter og mer

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse En dag i livet til en husdyrforsikringsagent: Gi pristilbud, behandle forsikringsskjemaer, samle inn data fra husdyrprodusenter

The Balance / Miguel Co

Husdyr forsikringsagenter gi forsikringer for å dekke dyrene som eies av deres kunder, som vanligvis er bønder eller ranchere. En rekke dekningsalternativer er tilgjengelige, inkludert individuell dekning for spesifikke dyr med høy verdi, teppedekning for både eiendom og dyr, og flokkdekning, som er det vanligste alternativet og sikrer et bestemt antall dyr av en bestemt type.

Agenter kan tilby dekning for ulike typer husdyr, inkludert melkekyr, kjøttfe, fjærfe, sauer og griser. Agenter kan velge å fokusere på én type husdyr, men de fleste tilbyr tjenester for flere typer. De kan også forgrene seg til andre segmenter av næringen ved å tilby linjer med akvakulturforsikring, hesteforsikring eller kjæledyrforsikring . Mange husdyrforsikringsagenter tilbyr også dekningsalternativer for eiendommer (som gårder og rancher) og kjøretøy.

En husdyrforsikringsagent kan fremme karrieren sin over tid ved å flytte inn i roller som regional salgssjef eller salgsdirektør. En agent kan også bli partner i et etablert forsikringsbyrå eller starte et uavhengig byrå etter å ha bygget opp en tilstrekkelig lojal kundebase.

Husdyrforsikringsagent plikter og ansvar

Denne jobben krever vanligvis evnen til å utføre følgende oppgaver:

 • Samle inn data fra husdyrprodusenter.
 • Gi pristilbud.
 • Forklar dekningsalternativer.
 • Behandle forsikringsskjemaer.
 • Koordinere med underwriters.
 • Håndtere krav.
 • Få takster etter behov.
 • Gi kundeservice av høy kvalitet.

Husdyrforsikringsagenter beveger seg lett mellom å samhandle med kunder og utføre de kontorbaserte aspektene ved jobben deres. De oppfyller eksisterende kunders behov, inkludert utbetaling av krav, mens de på kompetent måte oppfyller pliktene som gir inntekter og fortjeneste for firmaet som ansetter dem, inkludert å skaffe flere kunder.

Husdyrforsikringsagent Lønn

En husdyrforsikringsagents lønn varierer basert på antall kunder som betjenes hvert år, hvilke typer forsikringsdekning som selges og det geografiske området en agent jobber i. Kompensasjonspakken for en agent er ofte en kombinasjon av grunnlønn, provisjoner og prestasjonsbonuser.

 • Median årslønn : $50 600 ($24,33/time)
 • Topp 10 % årslønn : Mer enn $125 610 ($60,39/time)
 • Bunn 10 % årslønn : Mindre enn $27 500 ($13,22/time)

Kilde: U.S. Bureau of Labor Statistics , 2018

Merk at disse tallene gjelder den brede kategorien forsikringsagenter, ikke bare husdyrforsikringsagenter.

Husdyrforsikringsagenter kan bruke penger på å markedsføre sine tjenester til potensielle kunder, inkludert trykte og nettbaserte annonser, samt for reiser til messer eller husdyrarrangementer for å rekruttere nye kunder.

Utdanning, opplæring og sertifisering

De fleste forsikringsbyråer foretrekker at jobbkandidater har en fireårig høyskolegrad, selv om de pleier å være fleksible med hensyn til hovedfaget. En lisens for å selge forsikring i en bestemt stat er nødvendig, og mange stater gir mandat til videreutdanning (CE) kurs for å beholde den lisensen.

 • Grad : Varierte kurs innen områder som markedsføring, kommunikasjon, regnskap, dyrevitenskap, økonomi, business, teknologi og statistikk kan forberede den aspirerende agenten på utfordringene de vil møte når de kommer inn i bransjen.
 • Lisensering : En aspirerende agent må få lisens til å selge eiendoms- og skadeforsikring i staten der de har tenkt å tilby tjenestene sine. Spesifikke lisensieringskrav for forsikringsagenter varierer fra stat til stat, men forutsetningene innebærer vanligvis å delta på kurs og seminarer, bestå en statlig lisensieringseksamen og betale et gebyr. I de fleste stater må aspirerende agenter ta fingeravtrykk og bestå en kriminell bakgrunnssjekk.
 • Etterutdanning : Mange stater har også et CE-krav som må oppfylles før agenter kan fornye lisensene sine. Dette kravet sikrer at agenter er oppdatert på eventuelle endringer i statens forsikringslover. Et visst antall CE-timer er ofte viet til etikk.

Husdyrforsikringsagent ferdigheter og kompetanser

Ferdighetene som er nødvendige for å bli en husdyrforsikringsagent finner du ofte i stillingsannonser, på CV og i følgebrev.

 • Standhaftighet : Forsikringsagenter av alle typer må foreta mange salgssamtaler og opplever uunngåelig mye avslag. Agenter må være utholdende hvis de skal bygge opp en kundebase.
 • Utadvendt i naturen : Alle gode selgere, inkludert forsikringsagenter, må ha utadvendte personligheter. De må ikke være redde for å nærme seg totalt fremmede med et salgsargument.
 • Erfaring fra arbeid med husdyr : Det er viktig for husdyrforsikringsagenter å være komfortable rundt de vanligvis store dyrene kundene deres trenger dekning for. Tidligere erfaring som husdyroppdretter, takstmann , eller dommer eller som en landbruksforlengelsesagent ville vært et stort pluss.

Job Outlook

Husdyrforsikring er fortsatt et sterkt segment av den større husdyrnæringen, ettersom bøndene må sikre sine besetninger og flokker mot katastrofale tap. Bureau of Labor Statistics spår ansettelse av salgsagenter for alle typer forsikring vil vokse 10% fra 2016 til 2026, raskere enn gjennomsnittet for alle yrker.

Arbeidsmiljø

Husdyrforsikringsagenter deler vanligvis tiden sin mellom et kontor og gårdene og ranchene der kundene deres oppdrar dyrene sine. De kan jobbe alene eller for et byrå eller et stort selskap.

Fremdriftsplan

Forsikringsagenter jobber vanligvis rundt 40 timer i uken. De må kanskje være tilgjengelige kvelder og helger hvis kunder ønsker å møte dem utenom normal arbeidstid.

Hvordan få jobben

FORBEREDE

Lag eller oppdater følgebrevet ditt og CV. Sørg for å nevne passende arbeidserfaring og oppfyllelse av eventuelle statlige krav for jobben.

NETTVERK

For å knytte forbindelser i bransjen, kan potensielle agenter delta på arrangementer arrangert av handelsgrupper, for eksempel Landsforeningen for profesjonelle forsikringsagenter .

SØKE OM

Sjekk nettsidene til spesifikke forsikringsbyråer og selskaper for ledige stillinger, som sannsynligvis vil være på en utpekt karriereside. Du kan også finne muligheter på jobbsider som Indeed.com , monster.com , og Glassdoor.com

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i å være en husdyrforsikringsagent kan også vurdere følgende karrierer. Tallene som er oppgitt er median årslønn.

Kilde: U.S. Bureau of Labor Statistics , 2018