Salg

Hva gjør en tapsforebyggende leder?

Lær om lønn, nødvendige ferdigheter og mer

Ung kvinne i speilet i butikken

••• Indeed/Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

En leder for forebygging av tap i detaljhandelen er å beskytte selskapets eiendeler og opprettholde eller forbedre butikkens lønnsomhet ved å utvikle og implementere sikkerhets- og sikkerhetsprogrammer for ansatte og kunder. Med andre ord håndterer en tapsforebyggende profesjonell 'shrink', som er en butikks tap av inventar på grunn av tyveri, feil, butikktyveri eller uredelig aktivitet. En tapsforebyggende leders hovedfokusområder inkluderer handlinger som butikktyveri, hærverk, forfalskning, ran, innbrudd og butikksikkerhet.

Tapsforebygging er et voksende felt innen den amerikanske detaljhandelen, og de største amerikanske detaljhandelselskapene ser at tapsforebyggende budsjett vokser år for år. Vær imidlertid oppmerksom på at selv om behovet for tapsforebygging vokser, er tapsforebyggende ledelse spesialisert karrierevei for detaljhandel . Som sådan er det vanligvis ikke et vanlig trinn på bedriftsstigen for detaljhandelen som er tilgjengelig for enhver detaljhandelsansatt på nybegynnernivå.

Tapsforebyggende leder plikter og ansvar

Det interne fokuset til Loss Prevention Managers inkluderer kontanthåndteringstyveri, lagerkontroll, skade på fasiliteter og utstyr, brudd på sikkerhetstilgang, svindel og en rekke revisjoner av ansattes aktiviteter. Tapsforebyggende leder har flere oppgaver og oppgaver å utføre daglig som en del av jobben, inkludert følgende:

 • Undersøk, logg og løs påståtte og faktiske tyveri, brudd på retningslinjene og overholdelsesproblemer.
 • Koordinere og kommunisere med ledelsen og offentlige etater for å handle hensiktsmessig og lovlig.
 • Revider nettsteder for å sikre at inventar blir behandlet, håndtert og overvåket på riktig måte, og dokumenter eventuelle feil eller feil.
 • Utvikle retningslinjer og trene ansatte i tapsforebygging, reduser svinn og bruk tagging og/eller rapporteringsmekanismer.
 • Minimer de økonomiske tapene ved en detaljhandel relatert til tyveri, hærverk, ulykker og skader.
 • Utvikle måter å oppdage sikkerhetsproblemer og sikkerhetsbrudd og sette på plass programmer for å forhindre gjentatte hendelser.

Effektiv implementering og håndtering av tapsforebyggende prosesser og programmer er en viktig del av å forhindre det økende problemet med ansatte og internt tyveri i noen av de største detaljhandelsvirksomhetene.

Tapsforebyggende leder Lønn

En tapsforebyggende leders lønn varierer basert på ekspertiseområde, erfaringsnivå, utdanning, sertifiseringer og andre faktorer.

 • Median årslønn: $50 000 ($24,04 /time)
 • Topp 10 % årslønn: Mer enn $76 000 ($36,54/time)
 • Bunn 10 % årslønn: Mindre enn $37 000 ($17,79/time)

Kilde: Payscale.com, 2019

Størrelsen og salgsvolumet til detaljistvirksomheten er en tilleggsfaktor som benyttes for å fastsette kompensasjonen. Tapsforebyggende ledere mottar generelt fulle fordelspakker, som ofte inkluderer varerabatter.

Utdanning, opplæring og sertifisering

En bachelorgrad i strafferettspleie er foretrukket, selv om andre 4-årige grader eller ingen grad i det hele tatt kan være akseptable med demonstrert suksess i andre sikkerhetsstillinger i detaljhandelen.

 • Utdanning: Selv om det ikke kreves av alle arbeidsgivere, foretrekker mange en fireårig grad i virksomhet eller strafferettspleie.
 • Erfaring: De fleste arbeidsgivere foretrekker at kandidater har minst tre til fem års tapsforebyggende erfaring i en detaljhandel for å kvalifisere for en stilling på ledernivå. I tillegg, selv om det ikke alltid er nødvendig, er det nyttig å også ha erfaring med å utføre juridiske eller etiske undersøkelser for tapsforebyggende lederstillinger.
 • Sertifikat: For å bli mer konkurransedyktig på arbeidsmarkedet kan enkeltpersoner få tapsforebyggende sertifikat fra enkelte høyskoler, som f.eks Mississippi College , som har et 21-timers sertifiseringsprogram.

Tapsforebyggende leder Ferdigheter og kompetanser

I tillegg til oppgavene utført av en tapsforebyggende leder, vil følgende ferdigheter hjelpe dem til å lykkes i rollen sin:

 • Kommunikasjon: Tapsforebyggende leder forventes å kommunisere effektivt for å kunne gjennomføre gjennomganger med ledelse, politi og ansatte effektivt.
 • Samarbeide godt med andre: De må også være en lagspiller, i stand til å jobbe med ulike personlighetstyper, selvsikker, i stand til å jobbe med skjønn og profesjonelle.
 • Analytisk, detaljert og konfidensielt: De må også opprettholde konfidensialitet, ha stor oppmerksomhet på detaljer og ha gode analytiske ferdigheter.
 • Dataferdigheter: Data- og tekstbehandlingskunnskaper er også nødvendig.

Erfaring med detaljsalg eller drift er nyttig, men er ikke alltid nødvendig. Oppmerksomhet på detaljer, akutt observasjon og analytiske ferdigheter er avgjørende. En tapsforebyggende leder bør ha vist suksess i en autoritetsposisjon. Erfaring med å gjennomføre juridiske eller etiske undersøkelser er ønskelig og noen ganger nødvendig. ?

Job Outlook

I følge den årlige National Retail Security Survey for 2018 utført av National Retail Federation ( NRF ), er behovet for tapsforebygging i den amerikanske detaljhandelen allerede betydelig og blir mer betydelig hvert år.

Blant forhandlere som ble spurt, så mer enn 30 % økende budsjetter og samlet bemanning. De undersøkte forhandlerne sa at de trengte minst åtte ekstra tapsforebyggende ansatte for å holde tritt med tapsforebyggende plikter.

Arbeidsmiljø

Tapsforebyggende ledere jobber vanligvis i butikker og kan oppleve noe reise mellom butikker.

Fremdriftsplan

Arbeidsplanen til en tapsforebyggende leder er vanligvis en fulltidsjobb på åtte timer per dag. Lengre timer kan være nødvendig hvis tyveri eller annen ulovlig aktivitet har blitt oppdaget og trenger umiddelbar etterforskning.

Hvordan få jobben

FÅ ERFARING

Se etter jobber for forebygging av tap i detaljhandelen på tilknyttet nivå for å få de nødvendige tre til fem års erfaring som vanligvis kreves for å bli vurdert for en tapsforebyggende lederstilling.


NETTVERK

Du kan besøke National Retail Federation's tapsforebyggende nettressurser for å finne bransjearrangementer å delta på og bruke for å få eksponering for andre i feltet.


SØKE OM

Se på jobbsøkeressurser som Indeed.com , Monster.com og Glassdoor.com for ledige tapsforebyggende lederstillinger. Se også etter stillingsannonser på nettsidene til tapsforebyggende bransjegrupper som Loss Prevention Foundation.

Sammenligning av lignende jobber

Personer som er interessert i en tapsforebyggende lederjobb vurderer også følgende karriereveier, oppført med median årslønn:

Kilde: Payscale.com, 2019