Jobbprofiler

Hva gjør en ridende politimann?

Lær om lønn, nødvendige ferdigheter og mer

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Bildet viser en offiser på en hest som rir mot en overskyet himmel i bakgrunnen. Teksten lyder:

Bilde av Elnora Turner The Balance 2019/span>

Monterte politifolk patruljerer utpekte områder på hesteryggen, håndhever lover og sørger for kontroll over publikum for å opprettholde offentlig sikkerhet. Den kanskje mest kjente beredte politienheten i verden er Royal Canadian Mounted Police Force (RCMP), kjent for sine skarlagenrøde offiserer og kulsvarte hester.

Montert politimann plikter og ansvar

Denne spesielle formen for politiarbeid krever vanligvis at offiserer kan utføre følgende arbeid:

 • Ri en hest.
 • Oppretthold kontroll over publikum.
 • Patruljerer terrengområder.
 • Svar til innbyggerne.
 • Gjør vanlig politiarbeid.
 • Snakk offentlig.

De mest synlige pliktene til ridende politifolk er å utføre patruljer på hesteryggen og bistå med kontroll av publikum ved arrangementer. I mengderkontrollroller er en vanlig linje som høres i bransjen at én besatt offiser kan sammenlignes med 10 eller flere offiserer til fots. Monterte offiserer kan også være involvert i andre oppgaver, for eksempel søke- og redningsoperasjoner, trafikkkontroll og forfølgelse av mistenkte.

Påkjørte politifolk kan bruke hestene sine for å lette samhandling med medlemmer av publikum som normalt ikke ville henvendt seg til rettshåndhevelsespersonell. Betjente offiserer har også en høy profil i samfunnet. Som en del av deres samfunnstjenestefunksjon, kan monterte offiserer besøke skoler eller samfunnsgrupper, delta i parader eller gi en eskorte for politiets begravelser.

Montert politibetjent lønn

Mens Bureau of Labor Statistics ikke skiller opp polititjenestemenns inntekter i politiets lønnsdata, gir det omfattende informasjon om generelle polititjenestemenns inntekter.

 • Median årslønn: $62 960 ($30,27/time)
 • Topp 10 % årslønn: $105 230 ($50,59/time)
 • Bunn 10 % årslønn: $35 780 ($17,20/time)

Kilde: U.S. Bureau of Labor Statistics , 2017

Utdanning, opplæring og sertifisering

Det første trinnet i å bli en ridende offiser er å kvalifisere seg som en vanlig politibetjent. Dette innebærer vanligvis seks måneder politihøyskolen opplæring før man går over til prøvetid som ny offiser. Etter om lag tre års tjeneste kan en offiser søke en spesialitetsenhet som det ridende politi, forutsatt at det er ledig stilling.

 • Utdanning: Før politihøgskoleutdanning er det generelt å foretrekke for politimenn for å få en fireårig høyskolegrad med hovedfag i strafferettspleie eller lignende felt.
 • Opplæring: Forberedelse for en montert enhet kan vare alt fra tre til seks måneder. Offiserer tar vanligvis regelmessige ridetimer samt deltar på treningsklinikker satt på av toppen instruktører . Spesialitetstrening for montert politi kan omfatte kurs i hestesport, hestesport, hesteadferd, hestens anatomi og fysiologi, avanserte teknikker for kontroll av publikum og trening i søk og redning. U.S. Park Police Horse Mounted Unit i Washington, D.C., tilbyr et høyt respektert treningsprogram som krever mer enn 400 timer med intens instruksjon. U.S. Park Police-instruktører reiser ofte for å gi sitt omfattende opplæringsprogram til andre politiavdelinger over hele landet, og de gir også opplæring på politiseminarer og relaterte arrangementer. I tillegg reiser Royal Canadian Mounted Police i USA og tilbyr lignende opplæringskurs.

Politihester går også gjennom en intensiv treningsprosess for å desensibilisere dem for et bredt utvalg av syn og lyder de kan møte mens de er på patrulje. En rekke hesteraser brukes til politiarbeid, men de mest utbredte rasene i polititjenesten er trekkhester, kvarterhester og fullblodshester. Politihester er nesten alltid vallaker.

Montert politibetjent ferdigheter og kompetanser

Påkjørte politifolk er rettshåndhevere som enhver politibetjent, men å jobbe med en hest legger enda et lag til ferdighetene de trenger.

 • Atletikk: Offiserer må være dyktige ryttere, i stand til å dekke ulendt terreng og muligens til og med spore mistenkte i varierende hastighet. I tillegg må offiserer som er involvert i publikumskontroll ha ekspertkontroll over hestene de rir for å forhindre skade på folk i nærheten til fots.
 • Kjærlighet til dyr: En ridende offiser og en hest er virkelig partnere og trenger å ha et bånd som inkluderer fullstendig tillit og en evne til å kommunisere så godt de kan med hverandre.
 • Kommunikasjons ferdigheter: Fordi ridende politifolk ofte er ansiktet til en politistyrke, enten de er i parader eller presentasjoner, trenger de noen ganger å snakke om hva de gjør og svare på spørsmål fra publikum.
 • Problemløsning: Betjente politifolk gjør politiarbeid som enhver annen offiser og må kunne løse problemer som enhver annen offiser.

Job Outlook

Jobbvekst for politifolk er anslått til 7 prosent for tiåret som slutter i 2026, ifølge U.S. Bureau of Labor Statistics. Dette er på nivå med den anslåtte veksten for alle karrierer.

Konkurransen om jobber som arbeider med monterte enheter forventes å fortsette å være intens, ettersom bare et begrenset antall muligheter tilbys i dette spesialområdet innen polititjeneste. Det er generelt mange flere søkere til besatte politienheter enn det er ledige stillinger.

I USA er beredne politifolk i stand til å finne arbeid i de fleste stater og mange store byer. Muligheter for ansettelse finnes med politiavdelinger, militæret og U.S. Parks Service. Patruljeområder kan omfatte byer, parker og ulendt terreng som ikke er lett tilgjengelig til fots eller med bil.

Arbeidsmiljø

Mens politistaller generelt har heltid brudgom i staben er offiserer generelt stolte av å stelle og mate fjellene deres når tiden tillater det. Offiserer kan også være ansvarlige for å henge hestene sine for å patruljere områder som ikke er i nærheten av stallen.

Noen offiserer konkurrerer også i nasjonalt anerkjente monterte politikonkurranser, for eksempel North American Police Equestrian Championships, eller andre lokale og statlige konkurransearrangementer.

Fremdriftsplan

Offiserer jobber ofte netter og helger og må være klare til å reagere på nødsituasjoner med liten eller ingen varsel. Monterte enheter fungerer utendørs i varierende værforhold som kan inkludere ekstrem varme, ekstrem kulde, sterk vind og kraftig regn.

Hvordan få jobben

POLITIARBEID

I bunn og grunn handler jobben fortsatt om politiarbeid, så det å være politi må være hovedmålet.

ELSKER DYR

Å jobbe tett med en hest krever å ha en ekte kjærlighet til dyrene.

STANDHAFTIGHET

Konkurransen om jobber som politibetjenter kan være hard. Fortsett å prøve.

Sammenligning av lignende jobber

Noen av de andre jobbene, inkludert median årslønn, som det å være politibetjent kan forberede noen på inkluderer:

 • Kriminalombud og namsmann: $43 510
 • Privat detektiv og etterforsker: $50 700
 • Tilsynsverge: $51 410

Kilde: U.S. Bureau of Labor Statistics , 2017