Kriminologi Karrierer

Hva gjør en Secret Service-agent?

Lær om lønn, nødvendige ferdigheter og mer

Hemmelig tjeneste

Uansett hvor presidenten i USA går, der er de. Ser, vokter, beskytter. De er spesialagenter , medlemmer av United States Secret Service, en av de eldste føderale rettshåndhevelsesbyråene i landet.Noen av dem er lette å få øye på, mennene i svarte dresser med høytidelige ansikter følger hvert trekk presidenten gjør. Andre blander seg inn i mengden, klare til å iverksette alle nødvendige tiltak for å beskytte ladningen deres. Alle av dem er spesialtrente agenter som har viet karrieren sin til tjeneste for landet sitt.

Hemmelig tjenesteagents plikter og ansvar

Jobbfunksjoner og arbeidsmiljø for hemmelige tjenesteagenter

United States Secret Service har en uniformert avdeling så vel som en etterforskningsavdeling. Spesialagenter er medlemmer av etterforskningsavdelingen. Beskyttelsestjenester er selvfølgelig den mest kjente og mest populære funksjonen til spesialagenten til US Secret Service. Tro det eller ei, men beskyttelse er ikke byråets førsteprioritet. Faktisk fikk byrået ikke offisielt oppgave med detaljer om verdig beskyttelse før mye senere i historien.

Da den ble etablert i 1865, var Secret Services primære oppgave å beskytte USAs valuta ved å undersøke tilfeller av forfalskning. Dens rolle har utvidet seg siden den gang til å omfatte håndhevelse og etterforskning av alle slags svindel, inkludert datamaskiner, verdipapirer, telekommunikasjon og identitetstyveri. Kort sagt, Secret Service har i oppgave å beskytte betalingssystemene og -metodene i USA.

I 1901 fikk Secret Service sin doble funksjon av beskyttelse. For tiden har spesialagenter i oppgave å yte beskyttelsestjenester for presidenter, visepresidenter, presidentens nærmeste familie, tidligere presidenter og besøkende æresmedlemmer fra andre land.

Jobben til en spesialagent for hemmelig tjeneste inkluderer ofte:

  • Gjennomføre dybdeundersøkelser
  • Gjennomfører omfattende overvåking
  • Rute- og hendelsessikkerhetsplanlegging
  • Rapportskriving
  • Omfattende og uregelmessige reiser
  • Undercover arbeid

Med mindre de er spesifikt tildelt et permanent beskyttelsesoppdrag, slik som presidenten eller visepresidenten, jobber spesialagenter i hele USA for å sikre at våre finansielle systemer er sikret og fri for svindel. Imidlertid kan enhver agent bli tilkalt med et øyeblikks varsel for å bli med i en beskyttelsesdetalj hvor som helst i landet. Som et resultat krever jobben nødvendigvis en betydelig mengde reiser og uregelmessige timer.

Utdannings- og ferdighetskrav for hemmelige tjenesteagenter

Skal vurderes for utnevnelse som agent for hemmelig tjeneste , kandidater må være minst 21 år gamle, være amerikansk statsborger og ha en bachelor grad . De må også ha vist høy akademisk prestasjon ved å tjene en GPA på mellom 3,0 og 4,0 eller ved å bli innlemmet i et æressamfunn.

Fravær av høy GPA, kan kandidater også kvalifisere seg hvis de har tidligere relevant erfaring med å gjennomføre etterforskning, intervjue mistenkte og arrestere personer mistenkt for forbrytelser. Erfaring fra arbeid a politibetjent vil oppfylle dette kravet i de fleste tilfeller.

Kandidater til hemmelig tjenestejobber som har en mastergrad eller med omfattende relevant bakgrunnserfaring kan ansettes med en høyere lønnsgrad, selv om jobbfunksjonene forblir de samme ved ansettelse. Omfattende relevant erfaring vil inkludere arbeid som etterforsker eller kriminaletterforsker .

Selvfølgelig, i tillegg til minimumskravene, må kandidater kunne kvalifisere seg for topphemmelig militær klarering. Som et resultat, en omfattende bakgrunnssjekk kreves, inkludert en fordypning polygraf eksamen .

Etter avtale gjennomgår kandidater for spesialagent en omfattende 27-ukers treningsøkt, og tilbringer 10 uker ved Federal Law Enforcement Training Center i Glynco, Georgia for Basic Criminal Investigator Training Program og deretter 17 uker i Washington, DC for Special Agent Basic Treningsprogram.

Jobbvekst og lønnsutsikter

Selv om Secret Service ikke forventes å legge til stillinger, vil jobber bli tilgjengelig gjennom naturlig slitasje og pensjoneringer, noe som betyr at det fortsatt vil eksistere muligheter for kvalifiserte kandidater.

Spesialagenter utnevnes på enten G7- eller G9-lønnsnivå, og startlønn, inkludert en 25 prosent tilgjengelighetslønnsadditiv, vil variere fra $54.000 til $94.000 årlig, avhengig av den første tjenestestasjonen.

Er en karriere som spesialagent for hemmelig tjeneste riktig for deg?

Jobben som en hemmelig tjenesteagent kan ved første øyekast virke spennende og interessant og kan gi en enorm mengde mangfold fra dag til dag. Det er imidlertid ikke for alle. Å jobbe som spesialagent vil kreve lange timer under mindre enn gunstige forhold, og agenter må stille seg tilgjengelig 24 timer i døgnet, klare til å gå med et øyeblikks varsel og forberedt på å være borte fra hjemmet i 30 dager eller lenger i strekk. .

Hvis du tror du kan takle å jobbe under disse forholdene, kan jobben som en hemmelig tjenesteagent være utrolig morsom og givende. Hvis du liker å reise og spontanitet og har et ønske om å tjene, kan en spesialagent fra United States Secret Service være den perfekte karriereveien for deg.