Jobbsøking

Hva gjør en US Postal Service (USPS)-arbeider?

Lær om lønn, nødvendige ferdigheter og mer

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse En dag i livet til en postarbeider: Samle post fra postbokser, sorter post etter postnummer, selg postrekvisita, lever post

Balansen / Ashley Nicole DeLeon

Det er mange forskjellige jobber og karrierer tilgjengelig med United States Postal Service (USPS), fra sortering og levering av post til lederstillinger. The Postal Service er den tredje største sivile arbeidsgiveren i USA, og sysselsetter omtrent 502 400 arbeidere i 2016. Den driver også en av de største sivile kjøretøyflåtene i verden.

Karrieremuligheter inkluderer levering og drift, inkludert postbærere , postbehandlere og traktor-tilhengere.

Postarbeiderens plikter og ansvar

Ansvar kan avhenge av om den ansatte jobber som kontorist, transportør eller i et annet område, men noen vanlige postoppgaver for kontorister og transportører inkluderer:

 • Samle post fra postbokser, kontorer og andre steder.
 • Godta innkommende post på postkontoret.
 • Sorter post etter postnummer og andre kriterier, enten manuelt eller ved hjelp av utstyr.
 • Levere post, få signaturer for mottak ved behov.
 • Selg postrekvisita.

USPS har også mange karrieremuligheter innen regnskap, virksomhet, finans, menneskelige ressurser, juss og markedsføring.

Postarbeiderlønn

Lønn er konkurransedyktig med mange jobber i privat sektor, og kombinert med fordelene USPS tilbyr, er dette en attraktiv arbeidsgiver. Postmaskinoperatører, prosessorer og sorterere har en tendens til å være de høyest betalte.

 • Median årslønn: $58 760 ($28,25/time)
 • Topp 10 % årslønn: Mer enn $62 520 ($30,06/time)
 • Bunn 10 % årslønn: Mindre enn $35 960 ($17,29/time)

Kilde: U.S. Bureau of Labor Statistics , 2018

Postkontoret tilbyr en rekke fordeler , inkludert tannlege-, syns-, helse- og livsforsikring, fleksible utgiftskontoer, langsiktig omsorgsforsikring, pensjonsspareordninger, sjenerøse ferietid og sykefravær , og mange typer utdanningshjelp, inkludert karriereutvikling og opplæring. Til sammen kan dette være en ganske attraktiv kompensasjonspakke.

Utdanning, opplæring og sertifisering

Postkontoret har ingen spesielt strenge utdanningskrav, og det tilbyr en rekke opplæringsprogrammer.

 • Utdanning: Det kreves vitnemål fra videregående skole, og det oppmuntres til videregående opplæring.
 • Treningsprogrammer: De Management Foundations Program er et betalt, 18-måneders internship-program for arbeidere på nybegynnernivå for å få yrkeserfaring i en rekke stillinger. Praktikanter får kunnskap om USPS gjennom månedlig opplæring med toppledere i organisasjonen, og de roterer gjennom ulike avdelinger. Praktikanter tilbys jobb etter tilfredsstillende gjennomføring av programmet. Posten har også 10 uker Sommer internprogram for nåværende høyskole juniorer og seniorer. Praktikanter jobber med et bestemt prosjekt relatert til USPS i dette programmet.
 • Profesjonell utvikling: Etter at du er ansatt, tilbyr USPS mange andre muligheter for ansatte utvikle seg faglig , inkludert et nytt veilederprogram utviklet for å hjelpe ansatte med å få erfaring mens de lærer ledelsesferdigheter. Lederskapsprogrammer fokuserer på ulike aspekter og nivåer av lederutvikling for personer som har vist potensiale innen ledelse og utøvende ledelse.

Du må også være fylt 18 år på tilsettingstidspunktet, eller 16 år hvis du har vitnemål fra videregående skole. Du må være amerikansk statsborger, permanent bosatt eller statsborger i Amerikansk Samoa eller et annet amerikansk territorium. Du må ha nyere ansettelseshistorikk - dette kan ikke være din første jobb - og ha en sikker kjørejournal hvis du søker på en transportørstilling. Du må bestå en kriminell bakgrunnssjekk, narkotikascreening og medisinsk vurdering. Du må ha god beherskelse av det engelske språket og være registrert hos Selective Service, hvis aktuelt.

Postarbeiders ferdigheter og kompetanser

Noen medfødte og ervervede ferdigheter og egenskaper kan hjelpe deg med å lykkes i denne jobben:

 • Folk ferdigheter : Du vil ha mye å gjøre med publikum i enten en transportør eller kontoriststilling , så du må være vennlig, høflig og tålmodig.
 • Fysisk form: Postbærere må gå mye, og noen ganger over betydelige avstander. De må også frakte tunge pakker, så denne jobben krever styrke og utholdenhet.

Job Outlook

Dessverre er jobbutsiktene for postarbeidere – både kontorister og transportører – ikke gode. U.S. Bureau of Labor Statistics forventer at jobbveksten vil falle med rundt 13 % i tiåret fra 2016 til 2026, først og fremst på grunn av det faktum at amerikanere er mer avhengige av elektronisk post og automatisert regningsbetaling og mindre på «sneglepost»-tjenester.

Arbeidsmiljø

Postbærere tilbringer dagene i stor grad utendørs, enten til fots eller i USPS varebiler og lastebiler. De får ikke pause når det er dårlig vær. Du vil huske dette ordtaket, minnet over døråpningen til et postkontor i New York: Verken snø eller regn eller varme eller nattes dysterhet forblir disse kurerne fra den raske gjennomføringen av sine avtalte runder. Dette kan bety å håndtere farlige veier og fotfeste.

Ekspeditører klarer seg mye bedre. De jobber innendørs, på postkontorene.

Fremdriftsplan

Dette er en fulltidsstilling. USPS-kontorer er åpne seks dager i uken, så jobben kan kreve arbeid på lørdager, og noen ganger på søndager selv når postkontorene er stengt. Dette er spesielt tilfelle før helligdager når frakt og post er på topp.

Hvordan få jobben

SØK ETTER PLASSERING OG POSISJON

USPS sysselsettingsinformasjon og karrieremuligheter er tilgjengelig i Karriereseksjonen fra USPS-nettstedet. Søk etter nøkkelord, plassering og arbeidsområde. Du kan søke online, men du må først opprette en online eCareer-profil på nettstedet. Du trenger en gyldig e-postadresse for å opprette profilen din og søke på jobber. Du kan laste ned din CV for å inkludere med søknaden din.

UTNYTTE DIN MILITÆRE ERFARING

USPS jobber for å gi karrieremuligheter til militærveteraner, reservister og deres familiemedlemmer. Interesserte søkere kan notere veteranens preferanse på deres nettbaserte jobbsøknad. USPS er en attraktiv arbeidsgiver for militære familier som ofte har behov for å flytte ofte for å holde sammen på grunn av antall lokasjoner over hele landet.

Sammenligning av lignende jobber

Noen lignende jobber og deres median årlige lønn inkluderer:

Kilde: U.S. Bureau of Labor Statistics , 2018