Amerikanske Militære Karrierer

Hva kan du forvente av militær grunnopplæring

Det er viktig å vite hva du kan forvente før du verver

Gruppe av nye rekrutter som holder treningsskytevåpen som marsjerer i formasjon under militær grunntrening.

•••

Air Guard / Flickr

Noen mennesker går inn militær grunnopplæring i overlevelsesmodus og har det vanskelig å møte standardene hver dag, mens andre omfavner treningen som lagspiller og leder blant jevnaldrende.

Hvordan gjør du dette? Forbered deg fysisk, og sinnet vil følge med. Lær hvordan du kan være en god lagspiller mens du går på videregående eller høyskole, enten det er gjennom sport, band eller klubbaktiviteter. Dette er noen av de verdifulle ferdighetene du kan begynne å lære før du verver deg som vil være til nytte for deg under din militærreise.

Ikke som en sivil jobb

Uavhengig av hva rekruttereren fortalte deg, å være medlem av USAs væpnede styrker er ikke bare som å ha en sivil jobb. I militæret vil det alltid være noen som forteller deg hva du skal gjøre, når du skal gjøre det og hvordan du skal gjøre det - og du må gjøre det. Noen ganger vil de fortelle deg å gjøre noe du ikke vil gjøre, eller fortelle deg på en måte som gjør deg sint.

Å unnlate å gjøre det er ikke et alternativ. Forsettlig ulydighet mot en lovlig ordre vil ikke bare få deg 'fyrt', slik den ville gjort i en sivil okkupasjon. Det kan få deg sendt i fengsel.

I militæret vil du jobbe de timene du får beskjed om å jobbe. Du vil jobbe 'overtid' uten ekstra lønn. Du vil gjøre oppgavene du er tildelt (selv om de ikke er nøyaktig relatert til 'jobben'). Du vil bo der du blir bedt om å bo, og du vil distribuere hvor og når du blir bedt om å distribuere.

Hvis du ikke er absolutt villig til å gjøre disse ofrene, kan det være lurt å revurdere å verve.

Realitetene i Boot Camp

Militær boot camp er som ingenting du noen gang har opplevd. Imidlertid er den stive rutinen og den absolutte kontrollen over alle aspekter av livet ditt flere ganger verre enn vanlig militærplikt, og det er ved design.

Det er jobben til treningsinstruktørene (TI-er) og drillinstruktører (DI-er) å enten justere holdningen din til en militær måte å tenke på (selvdisiplin, ofre, lojalitet og lydighet) eller å tromme deg ut før militæret bruker for mye penger på treningen din.

De gjør dette ved å bruke betydelige grader av fysisk og psykisk stress, samtidig som de lærer deg grunnleggende om militære regler og retningslinjer, etikette og skikker for din spesielle militærtjeneste.

Treningsprogrammene er vitenskapelig og psykologisk utformet for å demontere den 'sivile' og bygge fra bunnen av et stolt, fysisk sprek og dedikert medlem av militæret.

Resultater av Boot Camp

Du vil oppdage at boot camp blir litt lettere hver dag. Du kan også i fremtiden oppdage at militærtjenesten din var en viktig del av å utvikle hvem du er, uansett lengden på tjenesten.

Selv om det vil hjelpe å komme i form og forberede deg mentalt før du verver deg, kan det hende du fortsatt ikke er helt rustet for alt militæret vil kaste på deg under bootcamp. Hvor godt du takler uventede utfordringer er bare en måte de væpnede tjenestene skiller soldater, sjømenn, flyvere og marinesoldater fra de som ikke er egnet til å tjene.