Amerikanske Militære Karrierer

Hva du kan forvente på ditt første besøk til MEPS

Starten på vervingsprosessen er lang, men grei

U.S. Military Entrance Processing Station ved Danny Thomas Boulevard og Beale Street i Memphis, Tennessee.

••• Thomas R Machnitzki/Wikimedia Commons

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Å bli med i militæret krever to (eller flere) turer til Militær Entrance Processing Station (MEPS). I det minste tar du en tur til MEPS for innledende behandling, deretter den andre turen til MEPS for sluttbehandling den dagen du sender ut til grunnleggende opplæring.

MEPS er en fellestjenesteorganisasjon for forsvarsdepartementet bemannet med militært personell og sivile. Deres jobb er å vurdere en søkers fysiske kvalifikasjoner, egnethet og moralske standarder som er satt av hver enkelt gren av militærtjeneste , Forsvarsdepartementet og føderal lov. Det er 65 MEPS-anlegg lokalisert over hele USA.

Balansen 2018

Forhåndsscreening ved MEPS

Reisen din til MEPS begynner før du drar, med en medisinsk 'prescreening' utført av rekruttereren din.

Rekruttereren sender resultatene av denne screeningen til MEPS på forhånd, for å bli gjennomgått av MEPS medisinsk personell.

Hvis forhåndsundersøkelsen viser en medisinsk tilstand som åpenbart er diskvalifiserende, uten mulighet for fraskrivelse (for eksempel, du er blind eller mangler et lem), stopper behandlingen din på det tidspunktet. Noen medisinske tilstander krever ytterligere medisinske journaler.

Forhåndsundersøkelsen er utformet for å identifisere disse forholdene slik at rekruttereren din kan hjelpe deg med å få nødvendige medisinske journaler før din tur til MEPS. Dette sparer deg fra å bli 'midlertidig diskvalifisert', som krever at du kommer tilbake senere med de nødvendige opplysningene for full kvalifisering.

Noen medisinske tilstander som vanligvis krever medisinske rapporter inkluderer:

 • Nesten alle andre operasjoner enn en ukomplisert appendektomi eller brokkreparasjon, eller ligering av rør, mannlige eller kvinnelige
 • En vevsrapport er nødvendig for de fleste biopsier (hud, bryst, etc.) av svulster og klumper.
 • Enhver annen historie med sykehusinnleggelse
 • Enhver historie med astma etter 13 år
 • Historie om rådgivning (familie, ekteskap, etc.)
 • Andre hudsykdommer enn mild akne og fotsopp
 • Allergi hvis mer enn mild.
 • Ryggforstuinger.
 • ADD/ADHD
 • Alvorlig leddforstuing
 • Hjertesykdom
 • Hepatitt, Mononukleose

De mest nyttige journalene er sykehusjournaler.

De fleste legebrevene er utilstrekkelige. Rekrutterere har blitt bedt om å bruke standard MEPS-forespørselsskjema, da det viser den nødvendige informasjonen. Sivile leger kan være uvitende om gjeldende militære direktiver og krav.

Forbereder til MEPS

Når forhåndsscreeningen er godkjent, vil rekruttereren planlegge ditt besøk til MEPS. Her er noen generelle regler å huske:

 • Ta med dokumentasjon på eventuelle medisinske problemer
 • Ta med trygdekort, fødselsattest og førerkort
 • Fjern øredobber (de hindrer hodesettet som brukes til hørselstesten)
 • Hvis du bruker briller eller kontakter, ta dem sammen med resepten
 • Behandlingen starter tidlig hos MEPS, så sørg for å rapportere i tide

Ankomst til MEPS

For de fleste søkere er den første turen til MEPS en to-dagers prosess. På ettermiddagen ankomst tar søkeren den datastyrte Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB) tester. Hvis du har tatt ASVAB innen 24 måneder etter MEPS-reisen og mottatt kvalifiserende poeng, vil du ikke bli pålagt å teste på nytt.

Når du har fullført ASVAB, hvis du ikke bor i samme lokalområde som din MEPS befinner seg, vil du bli ført til et hotell, og muligens bli tildelt en romkamerat. Overnatting og måltider betales av MEPS.

Når du sjekker inn på motellet/hotellet, vil du bli bedt om å signere kvittering for en liste med regler. Selv om dette varierer fra sted til sted, inkluderer reglene forbud mot bruk av alkohol og narkotika, portforbud, støybegrensninger og lignende restriksjoner. Hvis du blir tatt for å bryte noen av disse reglene, kan det avslutte behandlingen din i militæret.

MEPS-evaluering

Den primære jobben til MEPS er å bestemme, i henhold til militære forskrifter, retningslinjer og føderal lov, om du er kvalifisert til å tjene i USAs væpnede styrker eller ikke, og - i så fall, hvilke jobber du kan kvalifisere for, under individuell tjeneste forskrifter.

MEPS-personell avgjør også om du er medisinsk kvalifisert til å tjene. I tillegg vil representanter for tjenestegrenen du slutter deg til, være på MEPS for å bestemme jobbkvalifikasjonene og sikkerhetskvalifikasjonene dine.

Det er veldig viktig at du er helt ærlig under ditt besøk hos MEPS. Hvis noen (inkludert rekruttereren din) har rådet deg til å lyve eller holde tilbake nødvendig informasjon, og du følger rådet, kan det få alvorlige konsekvenser senere.

På det meste MEPS-steder , en av de første tingene du skal gjøre er å ta en alkometertest for å sikre at du ikke er påvirket av alkohol. Eventuelle spor av alkohol i systemet vil avslutte behandlingen.

Medisinsk evaluering ved MEPS

Det fysiske begynner med utfyllingen av det medisinske spørreskjemaet, hvoretter du starter prosessen. Du vil ta en blod- og urinprøve (inkludert en test for narkotika). Hunnene vil bli testet for graviditet.

Blodet ditt vil bli testet for HIV, Hemoglobin, Hematokrit, RPR og alkohol. Det finnes også to forskjellige urinprøver; den ene er det lovlige stoffet urin og den andre tester for pH, blod, protein og egenvekt.

Du vil ta en hørselstest og en øyeundersøkelse, inkludert dybdeoppfatning og fargesyn. (Merk: Mangel på dybdeoppfatning og fargesyn er ikke en diskvalifiserende faktor for militærtjeneste, men mange militærjobber krever normal dybdeoppfatning og fargesyn). Luftforsvarets personell vil ta en styrkeprøve (påkrevd for jobbkvalifisering).

Du vil gjennomgå en vektkontroll. Hvis vekten din overstiger standarden som er oppført av tjenesten du prøver å bli med i, vil du gjennomgå en kroppsfettmåling. Hvis kroppsfettet ditt overstiger standarden satt av tjenesten du prøver å bli med i, vil du bli midlertidig diskvalifisert. Du vil imidlertid fortsette med det fysiske.

På et tidspunkt i undersøkelsen vil du bli bedt om å ta av deg undertøyet ditt (er du ikke glad for at du brukte det) sammen med de andre rekruttene (Beklager, gutter, men mannlige rekrutter og kvinnelige rekrutter er atskilt). Du vil deretter bli instruert (som en gruppe) til å utføre flere øvelser for å vurdere balanse og andre fysiske egenskaper.

Hvis en fraskrivelse kreves, initieres og behandles den av tjenesten du prøver å bli med i, ikke MEPS. Hvorvidt en dispensasjon vil bli godkjent eller ikke, og hvor lang tid det tar for godkjenning/avvisning varierer veldig. Hver fraskrivelse vurderes individuelt, og godkjenning avhenger av mange individuelle faktorer, inkludert anbefaling fra den medisinske profiloffiseren, og gjeldende krav eller behov for den aktuelle militærtjenesten.

Jobbvalg hos MEPS

På dette stadiet samarbeider du med tjenesterådgiveren din for å velge en militærjobb. Tjenestens behov og ønsker og dine preferanser vil avgjøre hvor lang denne prosessen er.

Husk at ikke alle får garantert jobb på dette tidspunktet. Det avhenger av tjenestens behov og generelle retningslinjer.

Når du har valgt en jobb, vil servicerådgiveren bringe deg og papirene dine til MEPS kontrollskranke for å starte vervingsbehandlingen.

På dette tidspunktet vil du gjennomgå et Pre-Enlistment Interview (PEI). Under PEI sitter MEPS Military Processing Clerk (MPC) med deg, en-til-en og privat. MPC vil fingeravtrykke deg og stille deg spørsmål angående mulige lovbrudd, narkotika-/alkoholmisbruk og andre problemer som kan påvirke din inntreden i Forsvaret.

MPC vil informere deg om Uniform Code of Military Justice (UCMJ) Retningslinjer for uredelig verving og begrensninger på personlig oppførsel mens du er i programmet for forsinket verving (DEP). Når PEI er fullført, forbereder MPC vervingskontrakten din slik at du kan gjennomgå og signere med servicerådgiveren din.

Hvis du trenger ytterligere testing for jobbvalget ditt (for eksempel Defence Language Aptitude Battery), vil det normalt bli utført på dette tidspunktet.

Vervingsedseremoni

Etter at du og din servicerådgiver har undertegnet kontrakten, vil du returnere med kontrakten til MEPS Control Desk for Vervingsed seremoni.

Når du har blitt forberedt, vil en offiser gjennomføre vervingseden. Når offiseren har bestemt at søkeren er klar til å sverge inn, vil han eller hun administrere vervingseden og signere vervingskontrakt .

Din første tur til MEPs vil bli en lang dag. Så sørg for å få mye søvn natten før. Ta med deg en bok eller et blad, og forstå at det blir mye «skynd deg og vent».