Militære Grener

Hva er Military Tape Test?

Definisjon og eksempler på Military Tape Test

Kvinnelig militæroffiser gjør chin-ups

•••


Sean Murphy / Getty ImagesInnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Den militære tape-testen er den offisielle metoden som brukes til å beregne kroppsfett for militære offiserer. Testen må administreres til alle soldater minst en gang hver sjette måned for å sikre at de oppfyller de nødvendige standardene.

Gitt hvor mye militært arbeid krever at offiserer er fysisk aktive, krever regjeringen at soldater opprettholder visse helse- og kondisjonsnivåer for å kunne tjene effektivt. Kroppsfett er en av de viktigste fysiske målene soldater må opprettholde.

Hva er Military Tape Test?

Det finnes flere metoder for å måle kroppsfett. Den vanligste av disse er Body Mass Index (BMI). BMI er definert som kroppsvekt i kilogram delt på høyde i kvadratmetre. BMI-områder er definert som følger:

BMI Vektstatus
Under 18.5 Undervektig
18.5 – 24.9 Normal eller sunn
25.0 – 29.9 Overvektig
30,0 eller høyere Overvektige

Kilde: Centers for Disease Control and Prevention

Den militære tape-testen bruker imidlertid omkretsmål rundt halsen og to flekker i midjen. Denne målingen er plassert i et algoritmediagram for å produsere en prosentandel av kroppsfett.

Hvordan Military Tape Test fungerer

Fra og med 2018 regnes omtrent 17,4% av militæret som overvektige. De militær har strenge fysiske kondisjonsstandarder og kroppsfettstandarder for å holde soliders i form til tjeneste, så disse tallene anses ikke som akseptable.

For å opprettholde nøyaktige helsevurderinger, krever forsvarsdepartementet at alle militæroffiserer vurderes med tapetesten minst en gang hver sjette måned. Testen må administreres av to trente personer som kjenner de riktige målepunktene på hofter, mage og nakke, samt den riktige måten å stramme målebåndet på.

De Hæren , marinen , og marinen bruk et grunnleggende verktøy for kroppsmasseindeks for høyde og vekt som en første vurdering, og deretter blir de som overskrider vektgrensene teipet. Menn måles ved nakke og midje, kvinner i nakke, midje og hofter. For begge trekkes nakkemålet fra de andre målingene i en ligning designet for å bestemme deres omkretsverdi. Disse resultatene sammenlignes deretter med høydemålinger ved hjelp av Pentagon-genererte diagrammer for å bestemme kroppsfettprosenten.

Den nåværende militære kroppsmassepolitikken krever at tjenestemedlemmer opprettholder kroppsfettnivået som følger:

Aldersgruppe Maks kroppsfett % — Mann Maks kroppsfett % — kvinne
17 – 20 tjue% 30 %
21 – 27 22 % 32 %
28 – 39 24 % 3, 4 %
40 og eldre 26 % 36 %

Kilde: Department of the Army, 'The Army Body Composition Program.'

Konsekvensene av å overskride kroppsfettstandardene innenfor tjenestene er alvorlige. Disse kan inkludere treningsprogrammer, begrensninger på kampanjer og til slutt utskrivning.

Begrensninger for Miltary Tape Test

Selv om båndtesten er billig og enkel å administrere, klager mange over at den ikke er nøyaktig. Tapetesten tar hensyn til størrelsen på et individ, men tar ikke hensyn til muskelmasse.

Det har til og med vært tilfeller der soldater har oppnådd kondisjonstesten og mislyktes i båndprøven. Da de stilte spørsmål ved resultatene, og etter å ha tatt hydrostatiske tester, ble det fastslått at kroppsfettet deres var godt innenfor akseptable grenser.

I denne metoden sitter du på en vekt i en tank med varmt vann, blåser all luften ut av lungene og bøyer deg fremover til du er helt nedsenket. Etter noen sekunder registreres undervannsvekten din på en høypresisjonsvekt. Resultatet kobles deretter til en matematisk ligning for å få en ekstremt nøyaktig avlesning av kroppsfettprosenten din.

Hydrostatisk undervannsveiing er den mest tungvinte metoden for testing av kroppsfett, men den er også den mest nøyaktige.

Er Tape Test Fair?

Tropper har klaget på at tapetesten er urettferdig, og sier at den er en unøyaktig måling av kondisjon med for stor innvirkning på karrieren deres. De føler at tapetesten kun administreres for å sikre at enkeltpersoner har et forsvarlig militært utseende og funksjon av sine plikter. I det minste for nå er det imidlertid fortsatt den primære standarden for å sjekke kroppsfett i militæret.

Viktige takeaways

  • Den militære tape-testen er den offisielle metoden som brukes til å beregne en soldats kroppsfettprosent.
  • Den sammenligner høyde med omkretsmålinger på punkter rundt hofter, mage og nakke for å bestemme kroppsfett.
  • Maksimal kroppsfettprosent for offiserer varierer etter alder og kjønn.

Artikkelkilder

  1. Sentre for sykdomskontroll og forebygging. ' Om BMI for voksne .' Åpnet 22. juli 2020.

  2. Avdeling for hæren. ' The Army Body Composition Program ,' Vedlegg B, side 23-35. Åpnet 22. juli 2020.

  3. Forsvarsdepartementet. ' Månedsrapport for medisinsk overvåking ,' august 2019, side 39. Last ned. Åpnet 22. juli 2020.