Arbeid-Hjemmefra-Jobber

Hva du bør vite om sponsede lenker og Google Ads

Om sponsede lenker og Google Work-at-Home-annonser

Eksempler på Google Ads eller sponsede koblinger.

Fordi 'jobb hjemme' er et populært søkeord på Internett, vil denne setningen i en artikkel tiltrekke Google-annonser som lover muligheter for å tjene penger på jobb hjemme til nettstedet som er vert for artikkelen. Disse kan imidlertid være misvisende eller fullstendig falske.

Ser du etter jobber hjemme hos Google? Se mer på Google Jobs inkludert en profil av Annonsekvalitetsvurderingsjobber .

Hva er Google Ads

Disse annonsene er lenker til andre nettsteder som har betalt for å vises på nettsider med artikler med søkeord som kjøperen av annonsen velger. Fordi mye av dette nettstedet handler om «arbeid hjemme-mødre»-annonser som er målrettet mot disse søkeordene, er sannsynligvis på denne siden. Disse 'sponsede koblingene'-annonsene (se ovenfor) er automatiserte, så i motsetning til visningsannonser på dette nettstedet er det ingen som vurderer dem på forhånd.

Hvordan Google-sponsede koblinger fungerer

Sponsede lenker endres hver gang artikkelen åpnes. Oppdatering av nettleseren kan føre til et nytt sett med annonser. Hvis du klikker på en av disse lenkene, du vil bli dirigert til et annet nettsted .

Bekymringer med «Work at Home» Google Ads

Selv om de ofte hevder å være lovlige hjemmejobber, betalte annonseringslenker som fremmer hjemmebaserte jobber eller bedrifter er sjelden ekte . Ekte arbeidsgivere har vanligvis en mer målrettet tilnærming enn å plassere annonser som når titusenvis av mennesker som bare gjorde et Internett-søk eller leste en nettside. Men svindel må kaste et bredt nett for å finne folk å bytte på.

Vanligvis går disse annonsene til villedende nettsteder som på en eller annen måte vil be om penger, det vil si å selge en katalog over arbeidsgivere eller et oppstartssett eller be om et gebyr for ansettelse. Men leserne bør huske på at legitime arbeidsgivere betaler deg ikke omvendt. Flere tips om å oppdage svindel på jobb hjemme.

Se sponsede koblinger på Googles søkeresultatside

Eksempel på sponset kobling på søkemotorresultatsiden.

I tillegg til nettsteder som skriver om problemer hjemme, kan Google Ads finnes i boksene merket 'Sponsede koblinger' eller 'Sponsede resultater' øverst på eller ved siden av søkemotorresultatene (se innlegget ovenfor), når et søk er utført med ordene 'arbeid hjemme' eller 'fjernpendling' i den. Dette gjelder resultater fra andre søkemotorer som Yahoo, Ask.com, Bing og andre.

Tips for å oppdage svindel på jobb hjemme.