Amerikanske Militære Karrierer

Når militær rekruttering går dårlig

Hva du bør vite før du setter deg ned med en rekrutterer

Konsekvensene av falske utsagn på vervedokumenter kan avslutte det som kunne blitt en meget lys karriere. Men hva med rekruttereren som lyver eller ber deg lyve?

De fleste rekrutterere er hardtarbeidende, ærlige og pålitelige, med i oppgave å gjøre en av de vanskeligste jobbene i militæret. Derimot, militær rekruttering er et tallspill: Rekrutterernes karrierer er laget og brutt basert på om de kan oppfylle sine månedlige kvoter (kalt 'mål' i rekrutteringsverdenen).

Husk (avhengig av tjenestegrenen) at de fleste rekrutterere er ikke-frivillige. Noen ville aldri ha jobben i utgangspunktet, men – når de først er valgt – blir fortalt at utsiktene til å gå tilbake til sine tidligere jobber etter tre eller fire år med rekrutteringsplikt med en plettfri tjenestepost avhenger først og fremst av å nå sine mål.

Her er noen av halvsannhetene og feilrepresentasjonene av sannhet du kan høre fra noen militære rekrutterere:

Balansen, 2018

Sjanser for å bli sendt til en kampsone

Faktum er at dette først og fremst avhenger av din tjenestegren og din militær jobb .

Sjansene dine for å bli utplassert (på bakken) til en kampsone som ikke er så stor i luftforsvaret og marinen som de kan være i marinesoldatene eller hæren. Sjansene dine kan være større basert på jobben, eller militær yrkesspesialitet, du har.

Å bli en Navy SEAL via Marine Corps

Det korte svaret er: Dette skjer sjelden. Navy SEAL-programmet tar kun medlemmer som er i marinen. Ingen annen gren kan gå gjennom SEAL-trening. Selv om det er sant, vil tjeneste i marinesoldatene forberede deg godt for en jobb i ethvert spesialstyrkeprogram, men det er ikke en lett oppgave å komme inn i marinen fra marinesoldatene.

Vanligvis kommer tidligere marinesoldater, etter fire år på verving, ut, bli med i marinen og deretter gå til SEAL-trening bare hvis marinen tar sjømenn med tidligere militær erfaring. Uansett er tallene små fra aktiv tjeneste til SEAL-trening.

Få jobben oppført på vervingskontrakten din

Mens du vil bli opplært i en spesifikk jobb, er det ingen garanti for at du faktisk blir tildelt den spesifikke jobben når opplæringen er fullført. I de fleste tilfeller vil du sannsynligvis få utføre jobben din.

Men (spesielt i hæren) er det egentlig ikke så uvanlig å komme på en post etter trening, bare for å finne ut at de har for mange av akkurat din jobb på den posten og får i oppdrag å gjøre noe annet.

Selv opplæringen er ikke nødvendigvis garantert. Selv om det er noen unntak, er den generelle regelen hvis du ikke klarer å fullføre opplæringen for den 'garanterte jobben' i vervingskontrakten din, på grunn av noe militæret anser som deres egen feil (som jobben elimineres/reduseres, jobbstandarder endres, eller du ikke klarer å kvalifisere deg for en sikkerhetsklarering uten egen skyld), vil tjenesten vanligvis gi deg valget mellom omskolering til en annen jobb, eller en hederlig utskrivning.I dette tilfellet er valget ditt.

Hvis du derimot ikke klarer å fullføre opplæring for jobben for noe militæret anser for å være din feil (som akademisk svikt, komme i trøbbel eller bli nektet en sikkerhetsklarering på grunn av falske utsagn), om du er omtrent eller separert er en avgjørelse tatt av sjefen din og/eller militært personell. Du får ikke noe å si i saken, og får ofte ikke en gang si noe om hvilken jobb du skal omskoleres til.

Aktive pliktoppdrag er basert på 'tjenestens behov'. (Det finnes unntak, for eksempel en kvalifisering humanitært oppdrag , men disse er virkelig vanskelig å kvalifisere seg til.)

Å slutte eller forlate militæret

Y du kan ikke bare slutte i militæret hvis du ikke liker det; dette er ikke en akseptabel grunn for utskrivning. Selv om du slutter å prøve i grunnleggende trening, noe som resulterer i feil på programmet, drillinstruktører vil først prøve alt annet du kan tenke deg for å holde deg inne, inkludert å 'resirkulere' deg slik at du bruker ekstra tid på grunnleggende.

Hvis fartøysjefen til slutt bestemmer at utskrivning er den eneste handlingen, vil du bli overført til en spesialenhet for å avvente utskrivningsbehandling.

Alle som går inn i militæret for første gang pådrar seg totalt åtte års tjenesteforpliktelse. Det spiller ingen rolle om kontrakten din sier at du verver deg for to, tre, fire eller fem års aktiv tjeneste, du er forpliktet i totalt åtte år. Hvis du signerer en seksårig vakt-/reservekontrakt og velger å ikke melde deg på nytt ved slutten av de seks årene, vil du fortsatt være forpliktet i ytterligere to år.

Grunnleggende opplæring og drillinstruktører roper

Sannheten er at drillinstruktører ikke roper så mye de gjorde i årene som har gått. Du vil fortsatt få oppleve mye roping, men mest under den første delen av grunnleggende. Etter det vil du finne din Drillsersjanter tar mer en veilederrolle.

Dette betyr ikke at grunntreningen har gått myk, faktisk har det blitt lagt større vekt på kampberedskap de siste årene.

Rapportering av rekrutterers uredelighet

Så, hva gjør du hvis du støter på en uetisk rekrutterer? Alle militære kommandoer har senioroffiserer som har som oppgave å etterforske forseelser, og rekrutteringskommandoene er intet unntak.

Hvis du rapporterer det til en av disse offiserene, vil det bli undersøkt. Selv om det ofte kommer ned til ditt ord mot rekruttererens ord, hvis en bestemt rekrutterer får nok klager mot ham/henne, kan du satse på at sjefene hans/hennes kommer til å begynne å følge rekruttereren litt nærmere.