Jobbe-Hjemme-Karrierer

Hvor finner du hjemmetranskripsjonsjobber og hvor mye du kan tjene

Denne listen over selskaper som ansetter for hjemmetranskripsjonsjobber inkluderer mange forskjellige typer transkripsjon , f.eks. generelle, bedrifts-, økonomiske og juridiske transkripsjonsjobber. Derimot, medisinske transkripsjonsjobber er oppført separat, som de er dataregistreringsjobber .

Og som alltid, med enhver jobb-hjemme-mulighet, må du være på utkikk etter svindel, så sjekk ut hvordan du kan være sikker på at du søker på legitime hjemmetranskripsjonsjobber.

Aberdeen

Leverandør av teksting, transkripsjon og oversettelsestjenester leier transkriberere, sanntids bildetekster , redaktører og oversettere til å jobbe hjemme og på kontoret i Orange County, CA. Transkripsjonsjobber betaler $1-$1,50 per lydminutt; sanntidsteksting $75/time.

AccuTran Global

Transkriber konferansesamtaler, møter og intervjuer for finanssektoren i dette kanadiske selskapets hjemmetranskripsjonsavdeling, som ansetter uavhengige kontraktører på deltid. Lønn varierer fra $0,005 til $0,0066 per ord. 70 WPM foretrukket for de fleste jobber. Andre ledige jobber inkluderer transkripsjonsanmelder , redaktør, sanntidsskribent eller bildetekst, formaterer og veileder. Ansettelser i USA, Storbritannia og Canada.

Amerikansk høyteknologisk transkripsjon og rapportering

Firma som tilbyr transkripsjons- og oversettelsestjenester til myndigheter, rettshåndhevelse, bedrifter og andre organisasjoner ansetter transkripsjonister både på stedet og hjemme. Søkere må bestå og betale for FBI og statlige kriminelle bakgrunnssjekker med fingeravtrykk.

4 måter å tjene penger på å skrive hjemmefra

Selvfølgelig, dagene av steno bassenger hvor maskinskrivere samlet og slitt over klikkende skrivemaskiner er for lengst borte. Så, er det en måte å ta disse ferdighetene og tjene penger på hjemmeskriving.

Cambridge-transkripsjoner

Massachusetts-baserte selskap ansetter erfarne juridiske og bedriftsmessige transkripsjonister for deltids transkripsjonsjobber både på og utenfor stedet.

Kapitalskriving

Utkontraktering selskapet basert i South Carolina tilbyr virtuelle kontortjenester. I tillegg til dataregistrering og transkripsjonsjobber hjemmefra, tilbyr den online kundestøtte, oversettelse og sekretærtjenester.

Birch Creek Communications

Dette selskapet ansetter for det meste erfarne juridiske og bedriftstranskripsjonister (selv om det noen ganger har grunnleggende dataregistreringsjobber). Lovlig transkripsjonshastighet er $0,75 til $1,75 per side, og bedriften varierer fra $0,40 til $1,00 per lydminutt. Må være amerikansk statsborger. Bakgrunnssjekk kan være nødvendig.

Cyberdiktat

Rekrutterer amerikanske statsborgere som uavhengige kontraktører for transkripsjonsjobber. Minimum 70 WPM og 2 års erfaring kreves. Ansetter både juridiske og generelle transkripsjonister.

DionData Solutions

Ansetter maskinskrivere med minimum 60 wpm og grunnleggende datakunnskaper for hjemmetranskripsjonsjobber. Ingen gebyrer.

e-Typist.com

e-Typist leier inn arbeids-at-home transkripsjonister for juridiske og forsikringsrated transkripsjonsjobber. Send inn CV og selskapet vil kontakte søkere når det har åpninger. 60 WPM og kunnskap om juridiske termer kreves.

Morningside-partnere

Morningside produserer ordrett transkripsjoner av kringkastingsprogrammering som vises på CNN, FOX News, MSNBC og CNBC. Den leier inn hjemmetranskribere. Krav til hjemmetranskripsjonsjobber inkluderer høyhastighets Internett-tilkobling; digitalt fotpedal system; bachelorgrad i engelsk eller journalistikk og minst tre års arbeidserfaring.

Mulberry Studio

Selskapet tilbyr full- og deltidsstillinger for transkripsjon og korrekturlesing enten på stedet i Cambridge, MA, eller på frilansbasis hjemmefra. Skrivehastighet på 75 wpm, utmerkede grammatikk- og språkkunnskaper, og to års erfaring innen transkripsjon og tekstbehandling kreves.

QuickTate eller iDictate

Denne organisasjonen gir transkripsjon av korte lydfiler som taleposter og dikterte notater ved å ansette arbeids-at-home transkriberere. Quicktate betaler $0,0025 per ord og iDictate og Quicktates medisinske transkripsjonsarbeid betaler $0,0050 per ord. Vellykket QuickTate transkripsjonister kan motta arbeid fra iDictate, som transkriberer et bredere spekter av dokumenter. Tospråklige, spesielt spanskspråklige, transkriberere trengs.

Scribie

Frilanstranskripsjonister velger lydfiler å transkribere for $10 per lydtime. Filer er 6 minutter eller mindre. Mulighet for avansement til anmelder.

SnakkSkriv

Ved å ansette hjemmebaserte maskinskrivere i hele USA og Canada for å jobbe som uavhengige kontraktører, krever SpeakWrite en skrivehastighet på 65 WPM for sine transkripsjonsjobber.

Terescription

Uavhengige entreprenører transkriberer for underholdningsindustrien. En fotpedal er nødvendig. Arbeid betaler $0,07/linje for et enpersonsintervju og potensielt mer for intervjuer med flere høyttalere. En transkriberende som skriver på 70wpm kan tjene mellom $12 og $15 per time.

Tigerfisk

Selskapet ansetter transkripsjonister til å jobbe hjemmefra. Selv om det ikke er noe gebyr, må transkripsjonister eie en bestemt type programvare. Imidlertid kan gratis programvare lastes ned for å ta evalueringstesten.

TheVerbalVision.com transkripsjonstjenester

Uavhengige kontraktører bruker gratis transkripsjonsprogram og en fotpedal for å konvertere lydfiler til tekst. Lønn beregnes per femten minutter med transkribert lyd og er rundt $10/time.