Arbeid-Hjemmefra-Jobber

Hvor kan du finne legitime mikrojobber

Når du surfer på nettsider etter lovlige mikrojobber – små oppgaver som du gjør mot betaling – vær på utkikk etter tegn på svindel på jobb hjemme. (Må du for eksempel betale for å registrere deg?) Det er pålitelige nettsteder som tilbyr eksterne jobber, også kjent som crowdsourcing, og over tid har disse vist seg å være pålitelige og enkle måter å tjene ekstra penger på.

Amazon Mekanisk Turk

Amazon Mechanical Turk HITS-side

mturk.com

En av de opprinnelige arbeidsgiverne for mikrojobber, Amazons Mechanical Turk, lister opp menneskelige etterretningsoppgaver (HITs) som fjernarbeidere velger og fullfører for en avgift som er fastsatt av rekvirenten. Tilgjengelige oppgaver inkluderer bilde- og videobehandling, dataverifisering og opprydding, informasjonsinnhenting, databehandling og mer.

Appen

Mann i hodetelefoner ved hjelp av bærbar datamaskin ved bordet

Heltebilder / Getty Images

Appen er et oversettelses- og språkløsningsfirma som også tilbyr eksterne mikrojobber, som det kaller 'crowdsourcing'. Prosjekter er alle utført ved hjelp av en datamaskin og spenner fra transkribering av lyd til brukeropplevelsesundersøkelser til innholdsevaluering.

Klikkarbeider

Bilde av en kvinne som bruker smarttelefon

Geber86 / Getty Images

Clickworker bruker en crowdsourcing-plattform for å distribuere oppgaver til eksterne frilansarbeidere. Oppgaver kan gjøres fra en datamaskin eller mobil enhet, og inkluderer datakategorisering, redigering av kopier, korrekturlesing, nettundersøkelser, å ta spørreundersøkelser og mer.

ySense

Jobber hjemmefra

svetikd / Getty Images

Arbeidere på ySense (tidligere kjent som ClixSense) blir tildelt enkle oppgaver å fullføre online, sammen med instruksjoner. Disse oppgavene kan omfatte å utføre Google-søk, kategorisere bilder og mer.

EasyShift

Kvinne som lager tekstmeldinger med mobiltelefon på kjøkkenet

Heltebilder / Getty Images

Brukere kan laste ned EasyShift-appen på sin mobile enhet og fullføre hjemme- eller stedsbaserte 'skift'. De fleste skiftene inkluderer å ta bilder av varer i butikker for forbrukermerker som ønsker å spore produktene deres, og behandlingstiden er vanligvis 24 timer.

Figur åtte

Leser det månedlige ansattes e-nyhetsbrev

gradyreese / Getty Images

Tidligere kjent som CrowdFlower, sier figur åtte at dens oppgave er 'å gi dataforskere mulighet til å trene, teste og justere maskinlæringen deres for en menneskelig verden.' Dens eksterne bidragsytere velger prosjekter fra en oppgavevegg som oppdateres jevnlig. Noen eksempler på oppgavene inkluderer kategorisering av innlegg i sosiale medier, innholdsmoderering og lydtranskripsjon.

Fiverr

Ung kvinne usign laptop på kontoret

Geber86 / Getty Images

Registrer deg som 'selger' på Fiverr og bli en del av fellesskapet av frilansere som tilbyr on-demand-tjenester som grafisk design, digital markedsføring, skriving, oversettelse, videoproduksjon, voiceover-kunst, programmering og mer. Kjøperne er vanligvis entreprenører og små bedrifter som trenger hjelp til å bygge og utvikle virksomhetene sine.

Feltagent

Kvinne sjekker smarttelefonen mens hun handler

Thomas Barwick / Getty Images

Agenter laster ned mobilappen, velger en jobb som er i nærheten av dem, og fullfører den innen to timer. Jobbene kan omfatte pris- og visningssjekker av produkter i butikker, mystery shopping, verifisering av bedriftsplasseringer og undersøkelser.

Gigwalk

Ung kvinne med hodetelefoner ved hjelp av mobiltelefon i matbutikkmarkedet

Hoxton/Tom Merton / Getty Images

For å bli en Gigwalker, last ned mobilappen og søk på spillejobber i ditt område som passer dine ferdigheter og interesse. De fleste spillejobber innebærer å verifisere at produktene vises og prises riktig hos forhandlere eller at markedsføringsarrangementer gjøres nøyaktig og til rett tid.

Quicktate og iDictate

Fokusert høyskolestudent som studerer ved datamaskinen

Heltebilder / Getty Images

Transkribere lydfiler som er under fem minutter hver med Quicktate, eller transkribere lengre lydfiler med iDictate; de er begge en del av samme selskap. Medisinske transkripsjonsjobber betaler mer enn generelle.

Scribie

Kvinne som bruker digitalt nettbrett på sofaen

Heltebilder / Getty Images

Scribie er en annen lydtranskripsjonstjeneste. Transkriberere jobber eksternt på filer som er 6 minutter eller mindre med en behandlingstid på 2 timer.

Himmelord

Avslapping blir ikke bedre enn dette

Cecilie_Arcurs / Getty Images

Forfattere, videografer, designere og fotografer kan bli med i Skywords utvalg av innholdsskapere og laste opp en portefølje med arbeid. Du må bli akseptert i en kanal før du kan kreve oppgaver eller sende inn ideer. Betalingssatser bestemmes av kanaleierne.

Den smarte folkemengden

Nydelig ung løper

PeopleImages / Getty Images

Tidligere VirtualBee, The Smart Crowd fra Lionbridge ber potensielle arbeidere om å melde seg på, svare på spørsmål og ta evalueringer for å fastslå ferdighetene deres. Bedriften kontakter deg når arbeid er ledig; du godtar oppgavene du ønsker, og fullfører dem på nett. Oppgaver inkluderer dataforskning, dataregistrering, testing og mer.

OppgaveKanin

Jeg lurer på hvem som har sendt meg noe

PeopleImages / Getty Images

De fleste av denne populære oppgavesidens spillejobber er personlige aktiviteter som levering, rengjøring og strøjobber. TaskRabbit har en mye mer omfattende søknadsprosess enn andre mikrojobber (som vanligvis har svært lite), men jobbene betaler mer.

Prøv MYUI

Nærbilde av en ti dollarseddel

Glowimages / Getty Images

TryMYUI-testere sjekker ut nettsteder ved hjelp av en skjermopptaker og gir tilbakemelding på deres erfaringer. Hver test, som varer omtrent 20 minutter, betaler en fast pris på $10. Jobs gjøres tilgjengelig for testere basert på demografien deres, og de kan forvente å få noen få oppdrag per uke.

Brukertesting

Bygger virksomheten sin på suksess om gangen

PeopleImages / Getty Images

I likhet med TryMYUI, får testere for brukertesting $10 for å bruke 10 til 20 minutter på å navigere på et nettsted og gi tilbakemelding ved hjelp av en skjerm og taleopptaker. Jobbtilgjengelighet er basert på demografien til testeren.