Arbeid-Hjemmefra-Jobber

Hvor du kan komme i gang som frilansskribent

10 selskaper som tilbyr hjemme-frilansskrivejobber

Å skrive er et allsidig yrke, og frilansing kan være en lukrativ måte for en profesjonell forfatter å tjene penger hjemmefra. Nybegynnere må imidlertid ta seg tid til å få erfaring og bygge merkevaren sin. Hvis du nettopp har startet som frilansskribent, identifiser ekspertiseområdene dine og vær forberedt med å skrive eksempler før du starter søket etter kunder og arbeid.

Følgende er noen gode steder for den talentfulle forfatteren å øve seg på, bygge litt troverdighet og samle en del arbeid å vise til mer selektive utgivere. Disse utsalgsstedene kan også hjelpe forfattere med å bygge en tilstedeværelse på sosiale medier, noe som er avgjørende for å bygge den typen følgere som vil hjelpe deg med å bygge, vedlikeholde og vokse din vellykkede frilansskriverkarriere i det lange løp.

Klikkarbeider

Frilans-forfatter

Getty/Echo

Verdensomspennende crowdsourcing-selskap Klikkarbeider leier inn uavhengige kontraktører for skrivejobber samt dataregistrering, oversettelse, forskning og andre mikrojobber. Selskapet betaler på stykkbasis. Registrering og kvalifiseringsvurderinger er nødvendig før arbeidere, kalt klikkarbeidere av bedriften, kan akseptere oppgaver mot betaling.

OneSpace.com

OneSpace tilbyr mikrojobber innen generell skriving samt detaljerte skriveoppdrag til frilansere. Forfattere må bestå en rekke vurderinger og bygge en troverdighetsscore for å få tilgang til hver type arbeid. Arbeidet sendes inn, skribenten mottar tilbakemelding og betaling skjer til PayPal dagen etter at arbeidet er godkjent.

Du kan besøke OneSpace freelance jobbmuligheter for å finne ut hvilke oppgaver som vekker din interesse.

HubPages

HubPages fakturerer seg selv som det 'ledende økosystemet for nettpublisering.' Forfattere registrerer seg og publiserer arbeidet sitt til navet. Inntekter fra Adsense og tilknyttede selskaper er delt med HubPages.

Det er ingen inntjeningsgaranti. Inntektene dine er heller avhengig av nettstedets evne til å tiltrekke seg seere. Vellykkede forfattere legger til nytt innhold på sidene sine regelmessig, og det tar til og med noen måneder før de begynner å se utbetalinger.

Selv om Hubpages kan kreve mer innsats for å tjene betydelige penger, er det også et av de beste stedene å skrive det innholdet du liker. Du vet aldri hvem andre som har de samme interessene dine, og du kan lære mye om å generere annonseinntekter, arbeide med søkeord og måter å skrive om produkter som kan generere tilknyttede inntekter.

Listverse

Listverse betaler forfattere $100 for originale 1500-ords sære artikler i listeform. Forfattere velger sine emner og leverer lenker til anerkjente kilder for faktaverifisering.

Listverse ser etter uvanlige lister, for eksempel '10 uvanlige bryllupstradisjoner fra hele verden.' Betaling skjer kun via PayPal.

Tekstmegler

Forfattere velger artikkelemner fra et utvalg av spørsmål som dekker en rekke kategorier, inkludert økonomi, teknologi, skjønnhet, ernæring, mote og hagearbeid.

Hver forfatter vil sende inn en skriveprøve som skal plasseres i en skrivegruppe etter ferdighetsnivå, med tilbakemelding fra en redaktør for å finpusse ferdighetene deres.

Etter vellykket gjennomføring av 10 artikler på et visst nivå, kan du be om å gå opp til neste, høyere betalende nivå. Etter at artiklene dine er godkjent og akseptert av kunden, betales det hver uke til PayPal.

Skript

Skripte frilansere pitcher oppdrag direkte til kunder. De kan skrive i alle bransjer der de har ekspertise. Selv om hver jobb har en minimumspris, kan forfattere sette sine priser.

Garantert betaling skjer fem dager etter at arbeidet er akseptert. Hvis arbeid blir avvist, kan forfattere kvalifisere for delbetaling.

oppholde seg

Med omtrent 1300 kunder på tvers av 40 forskjellige bransjer, tilbyr Verblio frilansere muligheten til å skrive og selge 300-3000 ord med innhold til abonnenter basert på deres ekspertiseområde. Forfattere får betalt for arbeid som selges.

Nye frilansere jobber med små prosjekter som kan øke til lengre prosjekter. Å selge kvalitetsinnhold og tjene femstjerners anmeldelser vil belønne deg med lengre prosjekter som du kan skrive for favorittkundene dine hver måned.

Konsus

Forfattere med Konsus jobber direkte med en prosjektleder som håndterer all kommunikasjon med oppdragsgiver. Dette gir forfattere fri til å skrive, i stedet for å bruke tid på å lete etter arbeid.

Nettstedet legger ut en konstant strøm av prosjekter å velge mellom. Betaling er garantert til rett tid, selv om kunden betaler for sent eller ikke i det hele tatt.

Zen-innhold

Zen Content tilbyr skrivejobber for produktbeskrivelser, vanlige spørsmål, annonsetekster, lister, lysbildeserier, artikler, blogginnlegg og kjøpsguider. Forfattere jobber i bransjer som de er kjent med, og hvert stykke fullført arbeid blir vurdert for kvalitet.

Selskapet ønsker nye frilansere velkommen og lover å hjelpe dem med å vokse i ferdighetene sine. Beste praksis er tilgjengelig for skribenter i regelmessig planlagte webinarer.

Himmelord

Forfattere på Skyword åpner en konto og leverer innholdsprøver innen sine ekspertiseområder, samt en liste over sosiale kontoer. Når porteføljen deres er fullført, blir de valgt til å skrive blogger, medieinnlegg og artikler innen deres ekspertiseområder.

Tilgang til godt betalende artikler bestemmes av styrken til porteføljen, så sørg for at porteføljen din viser frem det beste arbeidet ditt når du søker. Nettstedet betaler to ganger i måneden gjennom PayPal for godkjent arbeid.