Arbeid-Hjemmefra-Jobber

Work-at-home kunstneriske jobber

Jobber innen fotografi, illustrasjon, grafisk design og mer

Nettverdenen byr på mange muligheter for frilansartister. Mange av de kunstneriske jobbene som finnes på nettet er for nybegynnere og betaler deretter. Imidlertid er de gode måter å plukke opp på ekstra penger , bygg en portefølje eller spisse ferdigheter. Til slutt kan erfaringen som er oppnådd føre til muligheter for å bygge en hjemmebedrift eller på annen måte starte en karriere som artist.Mens de fleste av disse jobbene er for nybegynnere, inkluderer denne listen over kunstneriske hjemmejobber også frilansmuligheter for erfarne artister. Det er også mange online jobbtavler som legger ut muligheter for frilansartister. Uansett hvor du er i din kunstneriske karriere, bør du vurdere disse spillejobbene til utvide porteføljen din eller bygge opp besparelsene du må starte en bedrift.

Analog science fiction og fakta

Kunstnere, illustratører, forfattere
Hvis du har noe for sci-fi, er dette et flott alternativ. Det prisbelønte magasinet har publisert ikoniske verk fra mange kjente forfattere og illustratører siden 1930. De aksepterer stykker i lang og kort form, poesi og illustrasjoner. Lønnsintervaller er oppført på nettstedet.

Neste Trykk

Fotografering, skriving
Denne kjæledyrsentrerte, humoristiske gratulasjonskortprodusenten lisensierer fotografier fra frilansere og godtar av og til nye versforfattere. Les retningslinjene for innlevering før du sender arbeidet ditt.

The Sun Magazine

Forfattere, fotografer
Dette uavhengige, reklamefrie magasinet inneholder arbeid av høy kvalitet fra forfattere og fotografer. Lønnsområder for frilansskrivingsoppgaver (essays, intervjuer, skjønnlitteratur, sakprosa og poesi) fra $300 til $2000. Engangsbruk av bilder koster $100-$500.

Bradford-gruppen

Designere, illustratører
Dette samleobjektselskapet søker frilansartister for å jobbe med produktutviklingsteamene sine på produkter som inkluderer samlerplater, ornamenter, dukker, musikkbokser og figurer.

Cafe Press

Illustratører, designere
Send inn design for t-skjorter, krus, vesker, hatter og mer på dette populære nettstedet. Selskapet spesialiserer seg på å fremheve alles unike ideer og lidenskaper.

Cricket Magazine

Illustratører
Dette barnemagasinutgiveren godtar håndtegnede og datagenererte illustrasjoner fra frilansere. Send ikke-returbare prøver (ikke originaler) for vurdering.

Crowdspring

Illustratører, designere, webdesignere
Dette crowdsourcede nettstedet kobler sammen artister og kunder i konkurransedyktige bud på arbeid. Kunstverk inkluderer alt fra merkevaredesign til logoer, nettsider og til og med tatoveringer.

Viabella

Kunstnere/Illustratører
Dette gratulasjonskortselskapet aksepterer bidrag for hverdagshilsener samt feriekunst og litt humor.

Naturvenn

Fotografering
Dette månedlige magasinet kjøper naturfotografering fra frilansere. Innleveringer til omslag og spesifikke seksjoner aksepteres regelmessig.

Villeple

Kunstnere og illustratører
Dette selskapet spesialiserer seg på hjemmeinnredning og motefremad kunst. Design veggkunst og hjemmedekor av alle slag for forhandlere over hele verden.

Papyrus

Kunstnere, illustratører, fotografer
Dette selskapet for gratulasjonskort og skrivesaker kjøper en rekke materialer fra frilansartister – grafikk, tradisjonelle, lunefulle, humoristiske og moderne verk og fotografi.

Lyde

Fotografer
Ta bilder av boliger på eiendomsmarkedet. Fotografer setter avtaler, tar bilder og laster deretter opp arbeidet. Betaling varierer. Amatører akseptert.

Resirkulert papir hilsen

Kunstnere
Frilanskunstnere kan sende inn kunstverk for et kortkonsept sammen med en melding for vurdering for dette miljøbevisste gratulasjonskortselskapet.

test